Hivatalos: világbajnokot vett a Juventus

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 27. 15:22
Ahogy előre sejteni lehetett, megvásárolta Andrea Barzaglit a Juventus, aki a Wolfsburgot elhagyja kötött két és fél éves szerződést a torinóiakkal - jelentette be a klub hivatalos honlapján csütörtökön.


A 2006-ban az olaszokkal világbajnoki címet nyert 29 esztendős hátvéd szerdán esett át az orvosi vizsgálatokon, és egészen 2013 nyaráig köti kontraktusa az olasz topcsapathoz.

„A német klub 300 ezer eurót kap cserébe, továbbá teljesítményének függvényében az üzlet értéke 600 ezer eurót is elérheti" – olvasható a Juventus weboldalán.

„Barzagli csütörtök reggel részt vett első edzésén, de kihagyja az együttes esti Roma elleni kupamérkőzését, ám ott lesz a keretben az Udinesével vívandó bajnokin az Olimpicóban" – taglalja a részleteket a közlemény.

A védő jól ismeri a Serie A-t, hiszen 2008-as Bundesligába szerződése előtt négy év alatt 142 mérkőzésen lépett pályára a Napoliban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Wolfsburg megtalálta Dzeko utódját!
Hivatalos, szerződtette Srdjan Lakicot a Wolfsburg, a Kaiserslauterntől nyíltan Edin Dzeko pótlására érkező a horvát válogatott futballista a szezon végén csatlakozik a csapathoz....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu