A Wolfsburg megtalálta Dzeko utódját!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 27. 14:25
Hivatalos, szerződtette Srdjan Lakicot a Wolfsburg, a Kaiserslauterntől nyíltan Edin Dzeko pótlására érkező a horvát válogatott futballista a szezon végén csatlakozik a csapathoz.


A Bundesliga középmezőnyében tanyázó autógyáriak ingyen viszik a csatárt, akivel 2015-ig szóló kontraktust kötöttek. Steve McClaren vezetőedző kijelentette, az új szerzemény a Manchester Cityhez távozott bosnyák támadó méltó utódja lesz.

„Lakic egy vérbeli csatár, aki érdemben hozzá tud járulni a csapat teljesítményéhez. Keményen dolgozik, és állandó veszélyt jelent a kapu előtt. Nagyon örülünk, hogy aláírt hozzánk, mert több komoly rivális elől happoltuk el" – magyarázta a korábbi angol kapitány.

A 27 esztendős játékos 2008-ban érkezett az akkoriban másodosztályú Kaiserslauternhez, és kulcsszerepet vállalt az együttes élvonalba jutásában, ráadásul az idei szezonban is futószalagon szállítja a gólokat, már tizenegynél jár!

ÚJABB CSATÁR A WOLFSBURGBAN:
Órákkal azután, hogy bejelentette Lakic érkezését, újabb hivatalos közleményt adott ki a Wolfsburg, amelyben Dieumerci Mbokani szerződtetését hozta nyilvánosságra. A 25 éves kongói támadó a Monacótól kerül a szezon végéig kölcsönbe, a Farkasoknak pedig opciós joguk lesz megvásárlására, amennyiben beválik. A támadó a nyáron 81 mérkőzésen lőtt 35 góljával a háta mögött hagyta el a Standard Liege-t a francia élvonalbeli csapat kedvéért, ám gyorsan továbbállt, és már a hétvégén a Dortmund ellen bemutatkozhat a Bundesligában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hivatalos: világbajnokot vett a Juventus
Ahogy előre sejteni lehetett, megvásárolta Andrea Barzaglit a Juventus, aki a Wolfsburgot elhagyja kötött két és fél éves szerződést a torinóiakkal - jelentette be a klub hivatalos honlapján csütörtökön....
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu