Nem hivatalos: Crespo a Fiorentináé!

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 15. 09:08
Úgy tűnik, megvan a Fiorentina első igazolása a 2009–2010-es idényre. A Parmát, a Laziót és a Chelsea-t is megjárt argentin világsztárról, Hernan Crespóról van szó. Az Inter csatárának a szezon végén lejár a szerződése, évi egy millió eurós szerződés fejében igazol Toszkánába a Sky Sport 24 hírcsatorna értesülései szerint.


A firenzeiek sportigazgatója, Pantaleo Corvino állítólag csütörtökön délután egyezett meg Fernando Hidalgóval, Crespo ügynökével.

A nyáron 34. életévét betöltő támadónak nem sok babér termett a Mourinho-érában az Internazionale csatában, tizenhárom A-ligás mérkőzésen léphetett pályára, összesen három gólig jutott a szezonban. A Bajnokok Ligája-keretbe nem is nevezte a portugál mester.

A liláknak minden esélyük megvan arra, hogy a BL-selejtezőt érő negyedik helyen végezzenek a bajnokságban, Firenzében minden bizonnyal kulcsszerepet szánnának a 66-szoros válogatott futballistának az európai porondon is.

Crespo már nem az a Crespo, aki Batistuta csatártársa volt a válogatottban, és 26 góllal gólkirály lett a Serie A-ban, de olyan sztár, aki a szrukolók új bálványa lehet az Artemio Franchiban.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu