Muntari: Szerencsére rosszul találtam el

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 23. 11:19
A ghánai Sulley Muntari góljával nyerte meg 1-0-ra a Juventus elleni rangadót az Internazionale az olasz labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában. A góllövő elismerte, szerencséje is volt, hiszen ha jól eltalálja a labdát, akkor valószínűleg az nem a kapuba száll. Claudio Ranieri elégedetlen volt csapatával, és elismerte, hogy a milánóiak győzelme teljesen megérdemelt.


A milánóiak nyári igazolása, Sulley Muntari a 72. percben vette be Alexander Manninger hálóját, eldöntve ezzel az Internazionale – Juventus rangadót. A ghánai középpályás természetesen nagyon elégedett volt a győzelemmel, de elismerte, szerencse is kellett a góljához.

„Majdnem kihagytam.” – nyilatkozta a lefújás után a ballábas futballista. – „Ha jól eltalálom a labdát, biztosan nem kerül a hálóba.”

Némi meglepetésre került be a kezdőbe Dejan Sztankovics, aki jó játékkal hálálta meg a bizalmat.

„A csapat nagyszerű teljesítményt nyújtott, nem adtunk teret az ellenfél támadásainak. José Mourinho azzal az utasítással küldött pályára, hogy segítsem a két csatárt, és úgy vélem, ezt elég jól megoldottam.

„Jobban játszottunk” – szögezte le José Mourinho, a hazaiak portugál mestere. – „Megértettem, hogy ez a meccs mit jelent az Inter számára, és örülök, hogy én is hozzátehettem a magam részét a sikerhez, amit elnökünknek ajánlunk.”

Claudio Ranieri, a Juventus mestere is egyetértett Mourinhóval abban, hogy az Inter megérdemelten nyert.

„Ez nem az igazi Juventus volt. Az Inter nyomás alatt tartott, hibázásra kényszerített minket, ennek is volt az oka, hogy túl sokszor adtuk el a labdát. El kell ismerni, hogy megérdemelten nyerték meg a meccset.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu