Mourinho nem adja Juan Matát

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 1. 11:49
José Mourinho, a Chelsea menedzsere nem akarja elengedni Juan Matát, akit januárban a Paris Saint-Germain szeretne leigazolni. Pedig a portugál eddig igencsak mostohán bánt a spanyol támadóval, aki valamiért kegyvesztett lett a Stamford Bridge-en, pedig az utóbbi évek legjobb játékosa volt a csapatnál.


 

Bár Juan Mata az elmúlt két szezonban a Chelsea legjobb játékosa volt, a nyáron érkező José Mourinhónak valamiért még sem volt elég jó, és száműzte a spanyolt az első csapattól. Ezt több hazai és külföldi rivális is szívesen kihasználta volna, és egyre több hír érkezett arról, hogy a játékos a közeljövőben elhagyja a Stamford Bridge-et.

A találgatások mostanában megint felerősödtek, miután Mata két meccset is kihagyott, és a legutóbbi hírek szerint a dúsgazdag Paris Saint-Germain vinné el janárban, és 41 milliót adna érte az angoloknak, ami már elég komoly ajánlatnak tűnik (a franciák már nyáron is próbálkoztak).

Egy Sunday Expressnek nyilatkozó forrás szerint azonban a Chelsea menedzsere minden ajánlatot el fog utasítani a játékosért, mert nem akarja elveszíteni, bár egyelőre ő is megerősítette, hogy Oscarra számít a 10-es szerepkörben, nem Matára. Viszont szeretné, ha megküzdenének a pozícióért.

Korábban a Tottenham Hotspur is jelezte érdeklődését, de Mourinho is gyorsan válaszolt, miszerint nem adja el egyik játékosát sem a riválisoknak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mata Párizsba menekülhet
Juan Mata nem akarja megkockáztatni, hogy kimaradjon a spanyol válogatott világbajnoki keretéből, ezért a Chelsea középpályása már télen továbbállna – jó eséllyel a Paris Saint-Germainhez....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mata: Ez akár a legjobb szezonom lehet
Juan Mata, a Chelsea spanyol középpályása szerint a 2013/2014-es lehet az eddigi legjobb szezonja a Chelsea-ben. A kijelentés azért meglepő, mert José Mourinho, a londoni Kékek menedzsere látványosan mellőzi a kétszer is az Év...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mata: Ott játszom, ahol Mou akarja
Juan Mata bármire hajlandó, amire José Mourinho kéri, ezt a The Sunnak a Chelsea elmúlt szezonjának legjobb, mégis kérdőjeles jövő elé néző játékosa mondta szombaton. Bízik benne, hogy képes tovább fejlődni....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Juan Mata
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu