Mata: Ez akár a legjobb szezonom lehet

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 2. 16:16
Juan Mata, a Chelsea spanyol középpályása szerint a 2013/2014-es lehet az eddigi legjobb szezonja a Chelsea-ben. A kijelentés azért meglepő, mert José Mourinho, a londoni Kékek menedzsere látványosan mellőzi a kétszer is az Év Játékosának választott játékost.


 

Juan Mata kulcsszerepet játszott az utóbbi években abban, hogy a Chelsea megnyerte a Bajnokok Ligáját, az FA-kupát és az Európa-ligát is, és az sem váletlen, hogy egymás után két szezonban válazstották meg az Év Játékosának a Stamford Bridge-en.

José Mourinhónak, a londoniak régi-új sikeredzőjének azonban ez nem elég, Matának újfent bizonyítania kell, ha a kezdőbe akar kerülni. Látványosan mellőzi a játékost az új szezonban, mert szerinte keveset védekezik, de aki ennek ellenére nincs kétségbe esve.

"Csak edzem keményen, mindent beleadok, és készülök minden meccsre - mondta a középpályás a klub hivatalos honlapjának. - Örülök, jó a kedvem, és szeretnék minél többmeccsen játszani a szezonban. Az első két idényem fantasztikus volt, de idén még jobbnak kell lennem. Én mindent megteszek, hogy fejlődjek, hogy gólokat szerezzek és gólpasszokat adjak. Egyszóval teszem, amit tennem kell."

"Nem az a típus vagyok, aki elkeseredik, és annyira pozitív vagyok, amennyire csak lehet. Szerintem bármi történik, így kell hozzáállni a dolgokhoz. Tudom, mit adhatok ennek a csapatnak, és remélem, hogy ezt meg is tehetem. Követem Mourinho utasításait."

A Chelsea kedden 4-0-ra nyert a Steaua Bucuresti otthonában a Bajnokok Ligája E-csoportjában, Juan Mata a kezdőben kapott helyet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mata: Ott játszom, ahol Mou akarja
Juan Mata bármire hajlandó, amire José Mourinho kéri, ezt a The Sunnak a Chelsea elmúlt szezonjának legjobb, mégis kérdőjeles jövő elé néző játékosa mondta szombaton. Bízik benne, hogy képes tovább fejlődni....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho: Mata már Oscar mögé szorult
Juan Mata 2011 óta játszik a Chelsea csapatában, és eddig mindkét szezonja végén az Év Játékosa volt a Stamford Bridge-en. Az új edzőnek, José Mourinhónak azonban mégsem felel meg a spanyol, eddig csak három meccsen rakta be a...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Juan Mata
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu