Mata: Ott játszom, ahol Mou akarja

Létrehozva: 2013. szeptember 28. 11:38
Juan Mata bármire hajlandó, amire José Mourinho kéri, ezt a The Sunnak a Chelsea elmúlt szezonjának legjobb, mégis kérdőjeles jövő elé néző játékosa mondta szombaton. Bízik benne, hogy képes tovább fejlődni.


Hiába választották a 25 éves spanyol középpályást az előző idény legjobbjának a Kékeknél, mindez nem nagyon hatotta meg a nyáron érkezett új menedzsert, akinek az egyik első húzása volt, hogy a padra száműzte őt.

Azóta járja a pletyka, hogy Mata napjai meg vannak számlálva a Stamford Bridge-en, a bulvársajtó pedig máris bedobta a Bayern München, a Barcelona, az Atlético Madrid nevét, mint érdeklődők a januári átigazolási piacon.

„Ott játszom, ahol kéri – válaszolta Mourinhót illetően Mata, majd így folytatta. – Fiatal vagyok, képes a fejlődésre, és meg tudom azt csinálni, amit az elmúlt két szezonban. Az édesapám mindig azt mondta, hogy ha ballábas vagy, akkor gyakorolj a jobbal. Számomra most a védekezésben kell a legtöbbet előrelépni, ahogy másoknak is."

„Tökéletes játékosnak lenni borzasztóan nehéz feladat, de egész pályafutásom során erre törekszem és ez visz előre. Azt hiszem, hogy José tud segíteni, minden menedzsernek az a feladata, hogy a legtöbbet kihozza a keretéből. A tavalyi volt életem legjobb szezonja, de ennél is tudok többet" – nézett bizakodva a jövő elébe a spanyol.

„Mourinho szereti az intenzív, nyomást az ellenfélre helyező labdarúgást, mindenre odafigyel. Ami pedig engem illet, nyolc hónap van hátra a világbajnokságig, én pedig minden korábbinál jobban hiszem magamban."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu