Mata Párizsba menekülhet

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 31. 12:52
Juan Mata nem akarja megkockáztatni, hogy kimaradjon a spanyol válogatott világbajnoki keretéből, ezért a Chelsea középpályása már télen továbbállna – jó eséllyel a Paris Saint-Germainhez.


 

Mata a rangadókon rendre kimarad a Chelsea kezdőcsapatából, és a türelme egyre fogytán van, főleg úgy, hogy a nyáron világbajnokságot rendeznek.

Mata nemrégiben bár leszögezte, jól érzi magát a Stamford Bridge-en, angliai feltételezések szerint ez csak figyelemelterelés, és a háttérben már a klubcseréjét szervezi.

A középpályást nyáron a Manchester United és a Tottenham is vitte volna, a Kékek azonban belföldi riválisnak nem hajlandók eladni, igaz, a PSG megkeresésére is nemet mondtak korábban.

A párizsiak januárban újra támadásba lendülhetnek, és a hírek szerint 41 millió eurót ajánlhatnak, amin már a Chelsea illetékesei is elgondolkodhatnak.

A londoniak menedzsere, José Mourinho főleg azt nehezményezi Mata esetében, hogy keveset lép vissza védekezni, ezért inkább Oscart játszatja a posztján.

A játékos mellőzését nem nézik jó szemmel a szurkolók, Matát elvégre az előző két idényben egyaránt a csapat legjobbjának választották, az elmúlt szezonban csak a Premier League-ben tizenkét gólt rúgott és ugyanennyit készített elő.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu