Mertesacker az Arsenalé - hivatalos

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 31. 17:11
Hivatalos oldalán jelentette be az Arsenal, hogy megegyezett a Werder Bremennel Per Mertesacker ügyében, a véglegesítés néhány formális apróságon múlik.


Kezd alakulni az Ágyúsok zárónapi bevásárlása, Arsene Wenger a vasárnapi 8-2-es verésre két hátvéd vásárlásával válaszolt, egy órával André Santos szerződtetésének bejelentése után a német válogatott érkezését is közölték.

A 26 éves rendkívül tapasztalt középső védő már kedden az angol szurkolókkal fotózkodott Londonban, ezek szerint átment az orvosin, és megegyezett a csapattal is, és immár a két klub is zöld ágra jutott vételáráról, amely nagyjából 9 millió euró lehetett.

A 75-szörös német válogatott három éven át a Hannovert, öt esztendőn keresztül pedig a Werder Brement erősítette, összesen 221 mérkőzésen lépett pályára Bundesligában és 19 gólt lőtt. Ha ez nem lenne elég, a Weser-partiak csapatkapitánya 53 nemzetközi mérkőzésen szerepelt, így a 2009-es elbukott Európa-liga döntőben is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
André Santos arsenalos – hivatalos
Megoldódhatnak az Arsenal balhátvédgondjai, André Santos ugyanis aláírt a klubhoz. A Fenerbahcét hátrahagyó játékos szerződtetését szerda délután jelentették be az Ágyúsok....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu