André Santos arsenalos – hivatalos

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 31. 16:24
Megoldódhatnak az Arsenal balhátvédgondjai, André Santos ugyanis aláírt a klubhoz. A Fenerbahcét hátrahagyó játékos szerződtetését szerda délután jelentették be az Ágyúsok.


A 22-szeres brazil válogatottért mintegy hatmillió fontot pengetett ki az Arsenal, a szerződés meg nem nevezett időtartamra, de „hosszú távra” szól.

A 28 éves labdarúgó érthetően elégedetten nyilatkozott az Arsenal hivatalos honlapjának:

„Boldog vagyok, hogy ide igazoltam. Nagy álmom volt, hogy európai topklubban játsszak hétről hétre, örülök, hogy tagja lehetek az Arsenal családjának.”

A csapat menedzsere, Arsene Wenger sem fogyott ki a dicsérő jelzőkből.

„Santos minőségi játékos, aki remekül védekezik, de a támadásokba is rendre besegít. Van Bajnokok Ligája-tapasztalata, és a brazil válogatottban ugyancsak megmutatta, hogy a legmagasabb szinten is megállja a helyét. Nagy hatással lesz az együttesre.”

A balbekk már kedd hajnalban elutazott Londonba, de az üzletet addig nem jelentették be, míg minden apró részletben meg nem egyeztek a felek.

Szükség is volt erősítésre a védelem bal oldalán, hiszen Gael Clichy (Manchester City) és Armand Traoré (QPR) távozott, míg Kieran Gibbs többnyire sérüléssel bajlódik, és a képességei sem feltétlenül predesztinálják arra, hogy a kezdőcsapatban szerepeljen.

Andrés Santos a 11-es számú mezt kapta, és A.Santos szerepel majd a hátán. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu