KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PER MERTESACKER"
Mertesacker maradni akar az Arsenalban 2013. november 27. 13:28 A német válogatott Per Mertesackernek még több mint másfél év van hátra a szerződéséből az Emirates Stadionban, de már most jelezte, hogy szívesen maradna az Arsenal játékosa azután is. A tárgyalásokban sokat segíthet majd, hogy a kezdeti nehézségek ellenére mostanra Arsene Wenger egyik alapemberévé vált.
 
Vége Mertesacker idényének 2012. március 15. 20:20 Vége a szezonnak az Arsenal-hátvéd Per Mertesacker számára - adott tájékoztatást a francia menedzser Arsene Wenger a klub hivatalos honlapján.
 
Megműtötték az Arsenal védőjét 2012. február 17. 18:37 Az angol labdarúgó-bajnokság negyedik helyén álló Arsenal hosszú időre elveszítette 27 éves német válogatott védőjét, Per Mertesackert, aki a Sunderland elleni bajnokin sérült meg a múlt héten.
 
Mertesacker már korábban váltott volna 2011. szeptember 29. 15:49 Per Mertesacker már 2010 nyarán átszerződött volna az Arsenalhoz a Werder Brementől, és boldog, hogy egy évvel később teljesült a vágya.
 
„A Dortmund a legerősebb riválisunk” 2011. szeptember 11. 16:22 Per Merteacker úgy véli, a Borussia Dortmund lesz a legkeményebb dió az Arsenal számára a Bajnokok Ligája csoportkörében.
 
Mertesacker: Nem pánikigazolás vagyok 2011. szeptember 1. 20:12 Nem ért egyet azokkal a véleményekkel Per Mertesacker, miszerint igazolása csak vészmegoldás volt az Arsenal Manchester United elleni 8-2-es veresége után.
 
Mertesacker véglegesítette szerződését 2011. augusztus 31. 22:48 Minden részlet a helyére került, Per Mertesacker véglegesítette szerződését, immár hivatalosan is az Arsenal játékosa. Az Ágyúsok délután hozták nyilvánosságra, hogy megegyeztek a Werder Bremennel, most pedig a végleges bejelentésre is sor került: szokás szerint annyit közöltek, hogy a játékos hosszútávra írt alá, összegről nem volt szó, a hírek szerint nagyjából 9 millió euróba kerülhetett. Részletek kapcsolódó anyagunkban!
 
Mertesacker az Arsenalé - hivatalos 2011. augusztus 31. 17:11 Hivatalos oldalán jelentette be az Arsenal, hogy megegyezett a Werder Bremennel Per Mertesacker ügyében, a véglegesítés néhány formális apróságon múlik.
 
Mertesackerrel tárgyal az Arsenal 2011. augusztus 30. 12:29 Egybecsengő sajtóértesülések szerint az Arsenal kivetette a hálóját Per Mertesackerre, a Werder Bremen középhátvédjére, és gőzerővel tárgyal a megszerzéséért.
 
Nem maradhatnak a válogatott játékosok? 2011. július 7. 12:31 A pénzügyi nehézségek a Werder Brement sem kímélik, ennek most két válogatott labdarúgó issza meg a levét. Erről Klaus Allofs általános igazgató számolt be.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu