Megidézték Beckhamet a Sport utcában

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 26. 15:20
A BKV Előre bár az első félidő után még 3-1-es vezetésre állt, végül 4-3-ra kikapott a Makó ellen a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 12. fordulójában. A „közlekedésiek” a második játékrészben ráültek kétgólos előnyükre, és annak ellenére, hogy megnyomták az utolsó negyedórát-húsz percet, a három pontot érő találatot ellenfelük gyötörte be.


 

LABDARÚGÓ NB II, KELETI CSOPORT, 12. FORDULÓ:
BKV ELŐRE-MAKÓ 3-4 (3-1)
Budapest, Sport utca, 150 néző. vezette: Király.
BKV ELŐRE: Stefán - Molnár A., Páles, Gulyás, Török, Forró (Petruska, 78.), Halgas, Galántai, Baranyai, Benke, Csopaki. Vezetőedző: Gergely Károly.
MAKÓ: Czirbus - Rakonczai, Magyar, Szamosszegi, Gévai, Podonyi, Molnár V., Varga R., Bány (Kulacsik, 74.), Schreiber (Hadár, 68.), Maróti (Csamangó, 88.). Vezetőedző: Kolozsvári János.
Gólszerző: Gulyás (16., 23. - utóbbi 11-esből), Csopaki (35.) ill. Maróti (3., 56.), Bány (49.), Hadár (84.)
Sárga lap: Galántai (8.), Forró (76.), ill. Varga R. (15.), Szamosszegi (85.)

 

A BKV Előre-Makó mérkőzésen nem volt tetten érhető a manapság már szinte kivétel nélkül mindenkit húsba vágóan érintő gazdasági válság, a Sport utcába a megszokott létszámú, mintegy 150 fős nézősereg látogatott ki, hogy a pénzükért szemkápráztató futballt, és többgólos hazai győzelmet lássanak

A drukkereknek azonban a 3. percben csalódniuk kellett, Maróti Sándor ugyanis már a találkozó legelején a „hagymavárosiakat” juttatta előnyhöz.

Néhány perccel később azonban olyasmi történt, aminek a San Siróban, a Camp Nouban vagy a Home Depot Centerben (a Los Angeles Galaxy otthonában) is csak nagy ritkán szemtanúi a stadionba kilátogató fanatikusok: Gulyás Gábor amolyan „davidbeckhames” kiflivel megetetett szabadrúgást küldött a bal felső sarokba, 22 méterről nem is célozhatott volna pontosabban a „közlekedéseik” 4-ese.

Nemsokára ismét ő villant: Szamosszegi Gábor rántotta le Halgas Tibort a 16-oson belül, a büntetőt pedig Gulyás magabiztosan a jobb sarokba helyezte. A kék-sárgák félidei remek teljesítményére Csopaki István tette fel a koronát, a saját térfeléről indulva vette be Czirbus Gábor ketrecét.

A második játékrészben mindössze négy percig honoló gólcsendet Bány Tamás törte meg, büntetőterületen kívülről eleresztett bombájánál esélytelen volt a védésre Stefán Gábor. Magukhoz vették a karmesteri pálcát a makóiak, és úgy voltak vele, ha két gólt be tudtak gyötörni 49 perc alatt, akkor a maradék 41 alatt nem lehetetlen harmadszorra is betalálni.

Ez már az 56. percben sikerült is, ismét Maróti volt eredményes, három méterről tessékelte a labdát a hálóba. Minden kezdődhetett elölről, teljesen egyenlő helyzetből veselkedhettek neki a csapatok az utolsó félórának.

A folytatásban többet tett a három pontért a BKV, ám a befejezésbe mindannyiszor hiba csúszott, az ellenfél azonban pontosabban célzott, és Hadár Attila góljával 3-1-ről megfordította az összecsapást, és mind a három pontot elhozta a Sport utcából.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu