Marca: Szalait akarja Mourinho!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 13. 17:31
José Mourinho kiszemelte magának Szalai Ádámot! A Real Madrid tartalékcsapatát már megjárt, jelenleg Mainzban brillírozó válogatott csatárt Emmanuel Adebayorral, Mario Gomezzel és Miro Kloséval emlegeti szó szerint egy lapon a Marca.


 

A mértékadó spanyol sportlap ugyan megemlítette a nevét, de az origo.hu-nak Szalai Ádám cáfolta a híresztelést.

"Igen, olvastam, hogy a Real Madrid csatárt keres, és én is ott vagyok a jelöltek között, de nem fordítok erre nagy figyelmet, csak az itteni szezonkezdetre koncentrálok."

"Amúgy nem ön az első, aki emiatt hív, már rengeteg spanyol újságtól érdeklődtek, hogy mi igaz a hírből. Engem és a menedzseremet sem keresett meg még senki, ezért belegondolni sem érdemes, hogy "mi történne, ha". Ettől függetlenül fantasztikus érzés ismét erről hallani - mondta Szalai az origo.hu-nak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ibra is megirigyelte volna Szalai gólját
VIDEÓ! Emlékezetes gólt szerzett Szalai Ádám a Bundesliga 17. fordulójának szombati játéknapján, a St. Pauli otthonában juttatta 3-1-es vezetéshez a Mainzot az első félidő 41. percében egy Ibrahimovic-stílusú leheletfinom...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Válogatott 2010: közelebb az elithez!
Hosszú utat járt be a magyar labdarúgó-válogatott 2010-ben, de ami a legfontosabb, 1993 óta nem állt ennyire elöl a nemzetközi szövetség világranglistáján. Dzsudzsák Balázsék a 42. pozícióból várhatják az újévet, ez pedig azt...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu