KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAINZ_05"
Svájci edző Szalai korábbi csapatánál 2015. február 17. 12:10 Menesztették Kasper Hjulmandot, a német labdarúgó-bajnokságban 14. helyezett FSV Mainz vezetőedzőjét.
 
Mindenki a mainzi focista autóját keresi 2013. november 27. 16:15 A német Bundesligában szereplő FSV Mainz 05 a következő idényre szóló VIP-bérletet ajánlott fel annak, aki megtalálja egyik futballistájának ellopott kocsiját. Elkin Soto BMW-je szerdára virradóra tűnt el a Gonsenheim nevű városrészben, mire a klub Facebook-oldalán felszólította szurkolóit, hogy segítsenek előkeríteni az autót.
 
Szalai duplázott a Mainzban 2012. augusztus 20. 00:38 Szalai Ádámot csak a kapufa fosztotta meg attól, hogy egy félidő alatt klasszikus mesterhármast szerezzen az ötödosztályú SV Rossbach/Verscheid otthonában, a Német Kupa 1. fordulójában. A magyar válogatott csatár duplája (először fejesből volt eredményes, majd kilőtte a hosszú alsót) után még kettőt rámolt be a Mainz, amely 4-0-ra nyert vasárnap. Szalai végigjátszotta a mérkőzést, először a kameruni Choupo-Motinggal, majd a nigériai Ujahhal párban.
 
Szalai Ádám hosszabbított 2012. augusztus 1. 15:38 Szalai Ádám két évvel, 2015-ig meghosszabbította szerződését a Mainzcal. A 24 esztendős válogatott támadó hálás azért, hogy a klub sérülten is kitartott mellette, ez is közrejátszhatott döntésében.
 
Hosszabbított Szalaiék edzője 2012. május 3. 19:25 Két évvel, 2015 júniusáig meghosszabbították csütörtökön Thomas Tuchelnek, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő FSV Mainz vezetőedzőjének szerződését. A magyar válogatott Szalai Ádámot, valamint Stieber Zoltánt is foglalkoztató klub bejelentése szerint a szakember eddigi kontraktusa 2013 júniusában járt volna le, s Christian Heidel, a Mainz menedzsere úgy fogalmazott: már hónapokkal ezelőtt megegyeztek a folytatásról, de úgy érezték, most jött el az idő arra, hogy nyilvánosságra hozzák a megállapodást. Tuchel 2009 augusztusában érkezett a Mainzhoz, irányításával az előző szezonban a Bundesliga 5. helyén zárt a gárda, így indulhatott az Európa-ligában. A Mainz jelenleg, egy fordulóval az idény vége előtt 13. a tabellán, szombaton hazai pályán, a negyedik Borussia Mönchengladbach ellen zárja a bajnokságot.
 
Szalai nevethetett, Hajnal sírhatott 2012. január 29. 19:51 Szalai Ádám 65 percet kapott edzőjétől a Mainzban, és Hajnal Tamás is ott volt a pályán az első sípszó pillanatában Stuttgartban a Bundesliga 19. fordulójának két mérkőzésén. A csatár örülhetett, a találkozót végigjátszott középpályás nem.
 
Stieberéktől is kikapott a Bayern 2011. november 27. 19:28 A Bayern München a Borussia Dortmund után a Mainztől is kikapott a Bundesliga 14. fordulójában, így visszacsúszott a harmadik helyre, a címvédő BVB és a Mönchengladbach mögé. A bajoroktól csak Van Buyten volt veszélyes kapura, kis híján mesterhármast szerzett, de duplájával sem mentek semmire. A hazaiak egyik magyarja sem jutott szóhoz.
 
Rangadó a Bundesligában és a Ligue 1-ben 2011. szeptember 23. 17:55 Bayern-Bayer rangadót rendeznek a hétvégén a német labdarúgó élvonal 7. fordulójában, de a meccs nem elsősorban a helyezések miatt ígérkezik pikánsnak. Jupp Heynckessel szárnyalnak a bajorok, az edző nyáron viszont éppen azt a Leverkusent hagyta ott a kedvükért, amely ellen szombat délután bizonyítania kell. Hajnal Tamás Stuttgartja a botladozó Hamburgot, a Mainz Stieber Zoltánnal a bajnoki címvédő Dortmundot fogadja. A Ligue 1 8. körében az évad meglepetéscsapata, a Montpellier a vérátömlesztésen átesett PSG-vel nézhet farkasszemet.
 
Újabb Schalke-feltámadás 2011. augusztus 21. 21:06 A Schalke az előző körben a Kölnt páholta el hátrányból felállva (5-1), és a Bundesliga 3. fordulójában lekopírozta az egy héttel ezelőtti bravúrját, sőt, még rá is tett egy lapáttal, hiszen 0-2-ről fordítva verte vendégként a Mainzt, amelynek magyar légiósa, Stieber Zoltán 61 percet töltött a pályán, s kiosztott egy gólpasszt.
 
Hiába Stieber, Bayern-siker büntetőkkel 2011. július 20. 20:13 Stieber Zoltán gólpasszt adott, majd pedig a büntetőpárbajban sem hibázott, ennek ellenére a Bayern München legyőzte a Mainzot a Liga Total! Cup névre hallgató felkészülési tornán, a 3. helyért játszott mérkőzésen. A házigazda vezetett a tartalékos bajorok ellen, ám Alaba és Petersen góljával fordított a rekordbajnok, mielőtt a hajrában Ujah egyenlített. Következtek a tizenegyesek, amelyet a Heynckes-legénység nyert, 5-4-re.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu