Szalai Ádám hosszabbított

Létrehozva: 2012. augusztus 1. 15:38
Szalai Ádám két évvel, 2015-ig meghosszabbította szerződését a Mainzcal. A 24 esztendős válogatott támadó hálás azért, hogy a klub sérülten is kitartott mellette, ez is közrejátszhatott döntésében.


 

Szalai Ádám szerződése még egy évig volt érvényes Mainzban, klubja azonban újfent bizonyította, kitart mellette – és viszont.

A válogatott csatár 2015-ig hosszabbított a piros-fehérekkel, amelyben 2010-es érkezése óta nyolc gólt szerzett ötven mérkőzésen.

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy Ádám nálunk képzeli el a jövőjét és továbbra is a Mainz játékosának vallhatja magát. Kulcsjátékos, fontos szerepe lehet a következő idényben” – így a csapatmenedzser, Christian Heidel, majd átadta a szót a vezetőedzőnek.

„Képességeivel, fizikumával és pozitív személyiségével fontos tagja a csapatnak, ezért is remek hír mindannyiunknak a hosszabbítás” – fogalmazott Thomas Tuchel, hogy aztán az első számú érintett, Szalai Ádám is megszólalhasson.

„A Mainz különleges a számomra. A klub, az edző, a játékosok és a szurkolók is kitartottak mellettem, amikor sokat ki kellett hagynom sérülés miatt. Nagyon jól érzem itt magam, és úgy hiszem, minden adott a további fejlődéshez.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu