Már nem kell a Fradinak Lipcsei Péter?!

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 27. 16:40
Lipcsei Péter szombaton lesz 37 esztendős, mégsem felhőtlenül boldog. A labdarúgó NB II Keleti csoportjának listavezetője, a Ferencváros szombaton 15 órától fogadja hazai pályán a BKV Előrét, a zöld-fehérek idolja viszont még a 18-as keretben sem szerepel. Lipcsei hét hónapnyi kényszerű kihagyást követően már teljesen egészséges, mégsem játszhat. Vajon miért hagyta őt ki Bobby Davison vezetőedző?


LABDARÚGÓ NB II, 19. FORDULÓ:
FERENCVÁROS- BKV ELŐRE
Szombat, 15.00

 

Meglehetősen zaklatott állapotban érte utol Lipcsei Pétert a SportHirado.hu. A Ferencváros szimbóluma egyszerűen nem érti, miért maradt ki a szombatra nevezett keretből. S mivel a középpályás éppen ekkor lesz 37 éves, a mellőzés még fájdalmasabb.

 

„Semmi sem igaz a hírből! - felelte Lipcsei az 'akkor ugye szombaton már pályára lép?' kérdésünkre. - Nekem már kutya bajom, a térdem teljesen rendben van, csak sajnos az edzőm még nem látta elérkezettnek az időt a bevetésemre.”

 

„Már alig vártam, hogy teljesen fitt legyek, és végre pályára léphessek. Ráadásul szombaton lesz a szülinapom és szerettem volna azzal a sok ezer emberrel ezt együtt megünnepelni. Erre kimaradtam. Nem esik jól. Azt gondoltam, játszunk egy jót a BKV-val, és mondjuk az utolsó negyedórára én is beugorhatok. Hát, nem így lesz. Mindegy, szombaton fél tizenegykor edzésre kell jelentkeznem.”

 

A Ferencváros e pillanatban hét ponttal vezet a második DVSC-DEAC előtt, ám mivel a együttes az NB I-ben vitézkedő Debrecen fiókcsapata, biztosan nem kerülhet fel az NB I-be. A Bőcs harmadikként kilenc egységgel marad el a listavezetőtől.

 

Ami biztos, ahhoz, hogy a Ferencváros három évnyi száműzetést követően ismét a legjobbak között szerepelhessen, egy jó Lipcsei Péterre is szüksége lesz. Igaz, ehhez a kapitánynak játszania kellene...

 

Dragóner biztosan nem, Ashmore talán
A múlt hét végén vírusos fertőzést kapott, be is lázasodott, így a Békéscsaba elleni keddi összecsapást ki kellett hagynia az elmúlt esztendő legjobb Fradi-játékosának megválasztott Dragóner Attilának. A védő azóta már edzésbe állt, ám még csak kocogott. Davison edző azonban egyelőre pihenteti őt, míg James Ashmore - bár korábban hagyta abba a csütörtöki edzést - minden bizonnyal újra ott lesz a kezdők között.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu