Már megvan Leonardo utódja a Milannál?

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 1. 16:03
A Milan azt kérte Marco van Bastentől, legyen készenlétben, hogy bármelyik pillanatban átvehesse a vezetőedzői teendőket Leonardótól – értesült a Corriere dello Sport, ám a holland menedzsere tagadta, hogy védence belátható időn belül munkát vállalna a San Siróban. A római lap úgy tudja, amennyiben a brazil mester „fiai” kudarcot vallanak a hétvégi Atalanta elleni bajnokin, a szakember többet már nem ül le a Rossonerik kispadjára.



Fogy a levegő Leonardo körül a Milannál, és a legkevésbé sem növelte az oxigénmolekulák számát, hogy csapata szerdán szégyenszemre kikapott a Zürichtől hazai pályán a Bajnokok Ligájában.

A Corriere dello Sport értesülései szerint a vezetőedzőnek már csak ez dobása van, és amennyiben hétvégén az Atalanta elleni bajnokin sem sikerül győzniük, nem lesz tovább maradása a klubnál.

A milánóiak már meg is keresték az utódlás kérdésében a jelenleg csapat nélküli Marco van Bastent, és megkérték, legyen készenlétben, hogy szükség esetén azonnal átvehesse a kormányrudat Leonardótól.

A holland ügynöke mindenesetre cáfolja a híreszteléseket, és tagadja, hogy Van Bastent megkeresték volna a piros-feketék. 

Az alelnök, Adriano Galliani sem tud semmi ilyesmiről, és úgy nyilatkozott, a gyenge eredmények ellenére is töretlen a bizalma a szakemberben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu