Man. United: újabb tini megy kölcsönbe

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 2. 17:32
Sir Alex Ferguson egyértelmű kijelentést tett, a tél folyamán kölcsönadja tehetséges támadóját, Federico Machedát, akit igyekszik Olaszország helyett a Premier League-ben tartani.


A Daily Mail úgy tudja, a skót szaktekintély egy klub érdeklődését máris felkeltette az Aston Villa személyében, ám egyelőre kivár az ajánlatokkal, és azt a csapatot választaná, amely a legtöbb játéklehetőséget biztosítaná a 19 éves csatár számára.

„Machedának játékra van szüksége. Azok a csapatok jöhetnek szóba, amelyek meggyőznek engem és őt arról, hogy elég lehetőséghez jut. A fiú Olaszországról álmodik, de én remélem, hogy marad a PL-ben, mert versenyképes sorozat és végső soron itt játszik majd a jövőben."

Ferguson a lap által idézett nyilatkozatában hozzátette, nem szeretne abba a hibába esni, mint egykor Giuseppe Rossival, aki nem tudott beilleszkedni a Newcastle-be és végül elhagyta a szigetországot.

A Manchester United Danny Welbecket (Sunderland), Mame Dioufot (Blackburn) és Tom Cleverleyt (Wigan) már korábban kölcsönadta az itáliai tini lehet a negyedik, aki hasonló sorsa jut. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Átigazolási piac - a zárónap krónikája!
Az utóbbi idők egyik legizgalmasabb zárónapját élhettük meg a téli átigazolási piacon, a Liverpool lecserélte Torrest a Suárez-Carroll párosra, a spanyol világbajnok csatár a Chelsea-ben folytatja a Benfica-védő David Luízzal...
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu