KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FEDERICO_MACHEDA"
Komoly büntetés a homofób megjegyzésért 2012. március 6. 17:57 Tizenötezer fontos büntetést kapott Federico Macheda, a Manchester United Queens Park Rangersnél kölcsönben szereplő csatára. A 20 éves olaszt Twitter-oldalán közzétett homofób megjegyzése miatt marasztalta el az Angol Labdarúgó-szövetség (FA)
 
Felkészült a távozásra az MU-csatár 2011. december 15. 13:56 Ügynöke állítása szerint csaknem biztosra vehető, hogy a Manchester United januárban ismét kölcsönadja ifjú olasz labdarúgóját, Federico Machedát.
 
MU: még mindig élvezi Ferguson bizalmát 2011. június 13. 15:29 Sikertelen olaszországi szereplése ellenére sem kell klubcserén gondolkodnia Federico Machedának, a Manchester United ifjú labdarúgójának.
 
Komanék Romát vertek Macheda debütálásán 2011. január 9. 14:24 VIDEÓ! A félidőben csereként beállt Juan két hajmeresztő hibáját kihasználva fordított és 2-1-re győzött a Sampdoria a Doni kiállítása után tíz emberrel maradt Roma ellen a Serie A 19. fordulójában. A Koman Vladimirt végig a soraiban tudó, a hajrára kilenc emberre fogyatkozott genovaiak Federico Macheda debütálásán 357 perces gólcsendet törtek meg, mikor Vucsinics góljára Pozzi büntetőből válaszolt, mielőtt Guberti döntött volna.
 
Hivatalos: Genovában az MU csatára 2011. január 8. 15:16 A Sampdoria hivatalosan is megerősítette, hogy fél évre kölcsönvette a Manchester United támadóját, Federico Machedát.
 
Feledtetné Cassanót az MU ifjonca 2011. január 4. 17:17 Federico Macheda hatalmas elvárásokat támaszt maga elé, mindenképpen kulcsemberré szeretne válni tavasszal a Sampdoriánál. Koman Vladimir leendő csapattársa reméli, gyorsan feledteti a szurkolókkal a klubtól dicstelenül távozott Antonio Cassanót.
 
Genovába igazol az MU csatára 2011. január 3. 13:44 Már csak egy fax választja el Federico Machedát attól, hogy fél évre a Sampdoria játékosa legyen - nyilatkozta Giovanni Bia a Manchester United csatárának ügynöke.
 
Man. United: újabb tini megy kölcsönbe 2011. január 2. 17:32 Sir Alex Ferguson egyértelmű kijelentést tett, a tél folyamán kölcsönadja tehetséges támadóját, Federico Machedát, akit igyekszik Olaszország helyett a Premier League-ben tartani.
 
Az MU-csatár Olaszországba mehet 2010. december 29. 15:40 Ügynöke úgy nyilatkozott, Federico Macheda kölcsönben visszatérhet a Serie A-ba a Manchester Unitedtől.
 
Öreg Hölggyé "változtatnák" Berbát... 2010. november 23. 13:16 Angliai hírek szerint az Amaurit hosszú időre elveszítő Juventus az Old Traffordon találta meg a brazil származású támadó ideiglenes (?) utódját. A Manchester Evening News úgy tudja, a torinói klub januárban kölcsönvenné Dimitar Berbatovot és/vagy Federico Machedát.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu