Maloudát vinnék, Villas-Boas nem engedi

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 26. 11:02
A The Guardian csütörtökön a Juventust, a The Times pénteken az Arsenalt emlegette Florent Maloudával kapcsolatban, ám a Chelsea menedzsere, André Villas-Boas leszögezte, nem akar megválni a franciától.


A nyáron 16 igazolásnál tartó olaszok azután kerültek a képbe, hogy a játékos szerződéséből alig egy év van hátra, klubja pedig a portós Álvaro Pereirára vadászik.

A The Guardian szerint 5 millió fontért vihették volna Maloudát, de azóta már megoldották gondjukat a középpálya bal oldalán leigazolva a Cesenától Emanuele Giaccherinit.

Ezek után merült fel, hogy mégsem a Juventus, hanem az Arsenal lehet a befutó, ahol a szintén francia Arsene Wenger irányít és most pénz is van zsákszámra.

A The Times szerint a szakember pont egy hozzá hasonló rutinos futballistával segítené ifjú középpályássorát, csak heti 120 ezer font körüli fizetését sokallja.

Még mielőtt túlságosan beleélték volna magukat az Ágyúsok Malouda szerződtetésébe, főnöke, Villas-Boas máris reagált a felröppent pletykákra.

„Miközben arról beszélünk, hogy Juan Mata hány gólpasszt adott a Valenciában, elfelejtjük, hányat jegyzett Malouda a Chelsea-ben. Nem engedhetünk el egy ilyen jó játékost!"

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu