KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FLORENT MALOUDA"
Malouda Törökországban! 2013. július 17. 13:24 Egy PL-klub sem kockáztatta meg leigazolását, így végül a Fekete-tenger partján, a Trabzonspornál kötött ki Florent Malouda, a Chelsea korábbi francia válogatott szélsője. Több száz szurkoló várta.
 
Malouda a görög bajnokságban?! 2013. június 24. 10:43 A görög élvonalba igazolhat a Chelsea-t elhagyott, francia válogatott szélső, Florent Malouda - értesült a France Football. A lap szerint közel a megegyezés, bár a pireusziak egy kissé sokallják, hogy Malouda két év alatt hatmilliót szeretne keresni a klubnál.
 
A Santos Maloudával tárgyal 2012. július 13. 19:26 A Chelsea francia sztárját a télen a PSG csábította, most brazil klubok kereszttüzébe került. A Vasco érdeklődött, a Santosszal akár meg is egyezhet.
 
Ben Arfa a listán, Lass nem utazhat! 2012. május 9. 18:11 BRÉKING: A francia szövetségi kapitány Laurent Blanc első, 12 fős listája (a légiósok közül ők utazhatnak az Eb-re): Clichy, Kaboul, Mexes, Koscielny, Rami, Evra, Cabaye, Nasri, Malouda, Ribéry, Ben Arfa, Benzema. Blanc 18:15-től sajtótájékoztatón kommentálja döntését. Lass, Varane Mathieu, Cissé és Saha kimaradt!
 
A franciák ellenfele nemcsak Bosznia… 2011. október 10. 19:27 …hanem az elbizakodottság. Florent Malouda páratlan önbizalma legalábbis arról árulkodik, a Les Bleus-nél el sem tudják képzelni, hogy ne az ő diadaljárásukat harsogja a szerdai lapok címoldala. Ha botlanak, az egész Blanc-féle paradigmaváltás kudarcot vall.
 
A Bayern minden vágya: Malouda! 2011. szeptember 16. 18:20 A Bayern München úgy tervezi, a télen leigazolja Florent Maloudát, a Chelsea francia válogatott szélsőjét - írja a Sun.
 
Maloudát vinnék, Villas-Boas nem engedi 2011. augusztus 26. 11:02 A The Guardian csütörtökön a Juventust, a The Times pénteken az Arsenalt emlegette Florent Maloudával kapcsolatban, ám a Chelsea menedzsere, André Villas-Boas leszögezte, nem akar megválni a franciától.
 
A Chelsea „fejben nyerte meg a meccset” 2011. augusztus 21. 10:52 Andre Villas-Boas büszke csapatára, hogy a gyatra első félidő után fel tudott állni, és ha nehezen is, de legyűrte a West Bromot. A Chelsea mestere szerint még nincs minden rendben játékosai fejében, de jó úton haladnak. Florent Malouda szerint a lényeg, hogy megvan a három pont.
 
Spanyol kiscsapathoz mehet Malouda 2011. február 24. 12:28 Az Hércules Alicante kísérletet tesz rá a nyáron, hogy megszerezze a Chelsea támadóját, Florent Maloudát.
 
Chelsea: egy lépés az újjászületés felé 2010. december 30. 13:22 Carlo Ancelotti szerint megtette az első lépést az újjászületés felé a Chelsea, miután 1-0-ra legyőzte a Boltont a Premier League 20. fordulójában. A hazaiak menedzsere ugyanakkor úgy véli, a szerdai mérkőzés hagy még némi kívánnivalót, a vendégek trénere, Owen Coyle lest reklamál.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu