A Chelsea „fejben nyerte meg a meccset”

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 21. 10:52
Andre Villas-Boas büszke csapatára, hogy a gyatra első félidő után fel tudott állni, és ha nehezen is, de legyűrte a West Bromot. A Chelsea mestere szerint még nincs minden rendben játékosai fejében, de jó úton haladnak. Florent Malouda szerint a lényeg, hogy megvan a három pont.


A Chelsea már a negyedik percben hátrányba került szombaton a West Brom elleni bajnokin, és a játék is erősen akadozott.

Andre Villas-Boas éppen ezért már a 35. percben cserélt, és Salomon Kalou helyére azt a Florent Maloudát küldte be, aki a hajrában megnyerte a meccset a londoniaknak.

A menedzser úgy véli, a második játékrészben látottak már kiindulási alapot jelenthetnek, de jócskán van hová fejlődni.

„Az első félidőben idegesek voltunk, túl korán bekaptuk az első gólt, és azt követően nem tudtuk tudásunk legjavát nyújtani” – elemzett a portugál.

„A szünetben arra ösztönöztem mindenkit, hogy szakítsák fel a lelki gátat, ami addig akadályozta őket. A közönség ideges volt, a játékosaim idegesek voltak, de volt még 45 percünk a javításra.”

„Az egyenlítés után összeszedtük magunkat, ami nagyon megzavarta az ellenfelet. Már csak idő kérdése volt, hogy jöjjön a második gól.”

Villas-Boas fontosnak tartja, hogy a riválisok bajnokesélyesként tekintsenek a Chelsea-re, ezért különösen örül neki, hogy a második fordulóban megszületett az első győzelmük.

Az első félidőben beszállt Florent Malouda hasonlóképpen látta a mérkőzést, és bizakodó a jövőre nézve.

„Rengeteg tartalék van ebben a csapatban. Hogy nyomás alatt játszunk, az nem meglepő, de el kell bírnunk a terhet.”

„Hogy mi hangzott el a szünetben? Egyszerű, de buzdító mondatok, amelyek felráztak mindannyiunkat. A lényeg, hogy megvan a három pont, most minden más mellékes” – nyilatkozta a francia.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Nyögve nyelve nyert a Chelsea
VIDEÓK! Nagy nehézségek árán, vért izzadva szenvedte ki a 2-1-es sikert a Chelsea csapata a Premier League 2. fordulójában. A Kékek az első félidőben még vesztésre álltak odahaza a West Bromwich Albion ellen, de a második...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu