Lyon: Nincs ajándékpont a Lokinak

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 9. 09:58
Claude Puel, az Olympique Lyon vezetőedzője csak a győzelmet tudja elfogadni a Debrecen elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt. A francia csapat le szeretné zárni rossz szériáját, nyeretlen maradt novemberben, egy tétmeccsen sem tudott győzni. Az NB I őszi szezonjában jól hajrázó Loki még mindig első pontjáért küzd a sorozatban.


"Rossz sorozat van mögöttünk, ezért mindenképpen győzelmet várok a Debrecen ellen. Ha nyerünk, végre a közönségünk is elégedett lesz. Tiszteljük az ellenfelet, a DVSC a Bajnokok Ligájában két szoros mérkőzést játszott a Liverpoollal, és hazai pályán a Fiorentinát is majdnem meglepte. Mi ugyan 4-0-ra nyertünk, de főleg a pontrúgásainknak köszönhetjük ezt a sikert, vagyis óvatosságra intenek minket a debreceniek eredményei – mondta a mérkőzés előtti szokásos sajtótájékoztatón Puel.

"A sikertelenül megvívott meccsek miatt nehéz napokat éltünk meg, de túl kell lépni a kudarcon. Ezt a nehéz periódust szerdán magunk mögött hagyhatjuk, de ehhez elengedhetetlen a győzelem. Hét végén fontos meccs vár ránk a bajnokságban is, hiszen a Bordeaux-val játszunk rangadót, de fizikailag és mentálisan is bírnia kell a terhelést a csapatnak. Keretünk van annyira erős, hogy a jelenlegi helyzetben is talpra álljon. A Bajnokok Ligájában az első hely a célunk, nem mindegy, milyen pozícióból indulunk neki az egyenes kiesési szakasznak. Ez a hét a munkáé, az edzéseké, meglátják, meglesz az erőfeszítések eredménye."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu