Liverpoolból igazolt a Man. United?

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 12. 14:01
Még messze van a nyári átigazolási időszak kezdetet, de meg nem erősített hírek szerint a Manchester United máris nyélbe ütött egy jelentős üzletet. A Vörös Ördögök ismét Liverpoolból vesznek játékost, akit már januárban meg akartak szerezni.


 

Angol lapértesülés szerint Sir Alex Ferguson együtteséhez kerül az angol futball egyik legnagyobb tehetsége, a mindössze 20 éves Jack Rodwell. A Sun úgy tudja, az Everton 25 millió fontot (!!!) kasszíroz a védekező középpályásért.

Korábban a Real Madrid is szemet vetett az ifjoncra, de végül nem tett jelentős lépéseket a megszerzéséért. Az MU azonban mindenképpen meg akarta vásárolni Rodwellt, már januárban mindenben megegyezett a futballistával. Az Everton azonban elérte, hogy tavasszal még soraiban tudhassa a játékost.

Rodwell tavaly májusban öt évre szóló szerződést kötött a liverpooliakkal, akiket csak a United megaajánlata késztetett arra, hogy elálljon a megállapodás kitöltésétől. A fiatal klasszisjelölt már 82 hivatalos találkozón szerepelt az Evertonban, hat gólt szerzett. A mostani szezonban tizenhét bajnokin lépett pályára. Pályafutása első Premier League-találatát éppen az MU ellen rúgta.

Az angol média úgy tudja, hogy Sir Alex Ferguson további három futballista megszerzésén ügyködik. Az Aston Villától a válogatott Ashley Youngot, valamint Ciaran Clarkot csábítaná el, de az igazi nagy durranás egy rutinos klasszis megszerzése lenne.

Köztudott, hogy Edwin van der Sar idén nyáron visszavonul, így gondoskodni kell az utódlásáról. A legfrissebb hírek szerint Fergie 17 millió fontot kíván ajánlani a Juventus világbajnokáért, Gianlugi Buffonért!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu