KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JACK_RODWELL"
A Cityből vásárolt a Sunderland 2014. augusztus 5. 16:05 Hivatalos: a bajnoktól igazolt a Sunderland, amely öt évre kötelezte el magához az angol válogatott belső középpályás Jack Rodwellt a keddi napon. A 23 éves játékos eladásából tízmillió font folyik be a Manchester City számlájára sajtóhírek szerint.
 
Liverpoolból igazol a City 2012. augusztus 12. 14:19 Az Everton vasárnap délután bejelentette, hogy elfogadta a Manchester City Jack Rodwellért tett ajánlatát. A középpályás 15 és 20 millió font közötti összegért cserél klubot, és még a hétvégén átesik az orvosi vizsgálaton.
 
Sturridge és Rodwell az angol keretben 2011. november 7. 09:53 Két újoncot, a Premier League-ben egyaránt hosszabb ideje otthonosan mozgó Jack Rodwellt és Daniel Sturridge-et is behívta az angol labdarúgó-válogatott bő 25-ös keretébe Fabio Capello.
 
Eltörölték a liverpooli kiállítását 2011. október 4. 14:14 Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) eltörölte Jack Rodwell piros lapját, amelyet az Everton középpályása a Liverpool elleni városi derbin kapott szombaton.
 
MU: mégsem jön a liverpooli klasszis? 2011. március 18. 18:28 A szigetországi sajtó a múlt héten már kész tényként számolt be Jack Rodwell klubcseréjéről, de főnöke szerint szó sincs arról, hogy az Everton elfogadta volna a Manchester United ajánlatát. Pedig a média 20 millió fontos üzletről tud ...
 
Liverpoolból igazolt a Man. United? 2011. március 12. 14:01 Még messze van a nyári átigazolási időszak kezdetet, de meg nem erősített hírek szerint a Manchester United máris nyélbe ütött egy jelentős üzletet. A Vörös Ördögök ismét Liverpoolból vesznek játékost, akit már januárban meg akartak szerezni.
 
Karácsonyig kidőlt a liverpooli tehetség 2010. szeptember 10. 16:11 Bokasérülést szenvedett az Everton sokra tartott tehetsége, Jack Rodwell, aki három hónapos kihagyásra készül - erősítette meg a liverpooliak menedzsere, David Moyes.
 
Liverpooli ászt venne az MU és a Chelsea 2010. május 15. 15:58 Angol lapértesülés szerint a Manchester United és a Chelsea kemény csatát vív a liverpooli labdarúgás új tinisztárjáért. A tekintélyes Times úgy tudja, a két elitklub szemet vetett Jack Rodwellre, az Everton középpályására.
 
Wenger kinézte magának Rodwellt 2010. április 23. 23:40 A Times szerint az Everton védőtehetsége, Jack Rodwell lehet az Arsenal első szerzeménye a nyári átigazolási szezonban.
 
30 millióval húznák le a Man. Unitedet 2010. február 14. 20:02 Az Everton tájékoztatatta a Manchester Unitedet: amennyiben igényt tart Jack Rodwell szolgálataira, 30 millió fontot kell leszurkolnia érte a nyáron, és ennél alább egy pennyvel sem adják a Kékek.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu