Sturridge és Rodwell az angol keretben

Létrehozva: 2011. november 7. 09:53
Két újoncot, a Premier League-ben egyaránt hosszabb ideje otthonosan mozgó Jack Rodwellt és Daniel Sturridge-et is behívta az angol labdarúgó-válogatott bő 25-ös keretébe Fabio Capello.


A szövetségi kapitány Svédország (november 12.) és Spanyolország (november 15.) ellen egyaránt Wembleyben rendezendő barátságos mérkőzésekre készülő névsorában 11-en rendelkeznek hat vagy annál kevesebb találkozónyi tapasztalattal a nemzeti csapatban.

„Sturridge egy különleges játékos, aki igazán hatékony a kapu előtt – dicsérte az olasz szaktekintély a Chelsea támadóját. – Tetszik, hogy láttam már játszani jobb és bal szélen, ahogy a csatársor közepén is. Az utóbbi időben sokat fejlődött."

Wayne Rooney, Ashley Young, Andy Carroll és Rio Ferdinand hiányzik a listáról, de a rasszista botrány kellős közepén álló John Terry továbbra is élvezi Capello bizalmát.

A 25 FŐS ANGOL KERET:
kapusok: Hart (Man City), Carson (Bursaspor), Stockdale (Ipswich)
hátvédek: G Johnson (Liverpool), Jones (Man Utd), Cahill (Bolton), Terry (Chelsea), Cole (Chelsea), Baines (Everton), Jagielka (Everton), Lescott (Man City), Walker (Tottenham)
középpályások: Lampard (Chelsea), Rodwell (Everton), Downing (Liverpool), Barry (Man City), A Johnson (Man City), Milner (Man City), Parker (Tottenham), Walcott (Arsenal)
támadók: Bent (Aston Villa), Sturridge (Chelsea), Agbonlahor (Aston Villa), Zamora (Fulham), Welbeck (Man Utd).

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu