Liverpoolból igazol a City

Szerző: SHLétrehozva: 2012. augusztus 12. 14:19
Az Everton vasárnap délután bejelentette, hogy elfogadta a Manchester City Jack Rodwellért tett ajánlatát. A középpályás 15 és 20 millió font közötti összegért cserél klubot, és még a hétvégén átesik az orvosi vizsgálaton.


 

Jack Rodwellre jó ideje vadászott a Manchester United, ám mégsem a Vörös Ördögök, hanem a városi rivális City csapott le rá.

A két klub hosszas egyeztetés után vasárnap egyezett meg, és bár a vételárat nem hozták nyilvánosságra, 15-20 millió font körüli összegről lehet szó a brit média szerint.

A 21 éves középpályás vasárnap már át is esik az orvosi vizsgálaton, miközben leendő együttese a Chelsea-vel játszik Szuperkupa-meccset Birminghamben.

Rodwell végigjárta az Everton korosztályos csapatait, a felnőttek között több mint száz meccset játszott 2007-es bemutatkozása óta.

A sérülésekkel az előző szezonban nem volt szerencséje, mindössze 14 Premier League-mérkőzésen tudta bevetni a menedzser, David Moyes.

Az üzlet nem megy meglepetésszámba, mivel a City tulajdonosa, Manszúr sejk a napokban úgy nyilatkozott, erősít még a csapat az átigazolási piac augusztus végi zárásáig.

Roberto Mancini mester a közelmúltban többször panaszkodott, hogy a tulaj nem hajlandó mostanában a zsebébe nyúlni – valamelyest megnyugodhat az örök elégedetlen olasz.

Címkék: jack_rodwell
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu