Lehmannt várja a negyvenesek klubja

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 3. 18:46
Jens Lehmann, az Arsenal és a német válogatott korábbi kapusa 2010 nyaráig meghosszabbítja szerződését a Vfb Stuttgarttal. A játékosnak péntekig kellett döntenie, hogy vállal-e még egy évet a sváboknál. Most elárulta, igent mondott.


"Stuttgartban szép az élet, a sportvezetők munkájára, a szurkolók hozzáállására, a csapat körüli légkörre sem lehet panasz. Imádok itt játszani" - mondta el a 39 éves kapus.

A futballista évi 2,5 millió euróért marad, egy esetleges BL-kvalifikáció pedig további prémiumot hozna a konyhára neki.

Az elmúlt hetekben a német sajtó arról pletykált, visszatérhet a válogatottba a sztár. S bár a nemzeti csapat háza táján cáfolták az információt, Lehmann szándéka szerint szívesen öltené magára újra a címerest mezt. Titkos álma pedig, hogy a 2010-es vb-n is szerepelhessen...

A Stuttgart kapusa 61-szeres válogatott, a 2008-as, 1-0-ra elvesztett Eb-döntő után vonult vissza, korábban a 2006-os vb-n is ő állt a németek kapujában.

Lehmann november 10-én ünnepli születésnapját, hosszabbítása azt jelenti, hogy ősszel beléphet majd a negyvenesek szűk, előkelő klubjába a nemzetközi futballelitben.


 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu