KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JENS LEHMANN"
Jens Lehmann indulna a paralimpián 2012. szeptember 11. 16:36 Első hallásra meghökkentő kijelentést tett Jens Lehmann, az Arsenal és a Nationalelf egykori kiváló kapusa a Bild című lapnak: eszerint 2016-ban, 46 évesen visszatérhet a futballpályára... a német vakfoci-válogatott kedvéért. A sportág nyolc évvel ezelőtt került be a paralimpia programjába, s a kapusok látók is lehetnek, de csak olyanok, akik több mint öt éve nem voltak a regisztrálva a FIFA-nál.
 
„A City unalmas és amatőr” 2011. december 8. 14:45 Jens Lehmann, korábbi kiváló kapus alaposan leszólta a Manchester Cityt, miután az búcsúzott szerda este a Bajnokok Ligájától.
 
"Neuer nem világklasszis" 2011. szeptember 2. 17:43 Jens Lehmann úgy véli, Manuel Neuer jó képességű kapus, a legjobbak között azonban nem lehet emlegetni.
 
Újra Bundesliga-kapus lehet Lehmann 2011. június 3. 13:32 Tavaly egyszer már befejezte pályafutását, ehhez képest visszatérhet a Bundesligába a 41 éves Jens Lehmann. Német lapértesülés szerint a veterán kapust első profi klubja csábítja.
 
Arsenal: nézd meg Lehmann visszatérését 2011. március 31. 10:35 VIDEÓ! Három év kihagyás után a tartalékcsapat Wigan elleni 2-1-es veresége során lépett először pályára az Arsenal színeiben Jens Lehmann. A német veterán teljes 90 percet kapott, bár az Ágyúsok hivatalos oldala dicsérte, a Daily Mail újságírója, Philip Duncan csak annyit írt, ezzel a teljesítményével aligha győzte meg Arsene Wengert, hogy készen áll Manuel Almunia helyét átvenni. A felvételek inkább utóbbit igazolják!
 
Bréking: Lehmann visszatér! 2011. március 17. 13:56 Arsene Wenger, az Arsenal francia menedzsere megerősítette, a 41 éves Jens Lehmann együtt edz az Arsenallal, és még csütörtökön aláírja az idény végéig szóló szerződését! "
 
Lehmann hajszálra az Arsenaltól! 2011. március 14. 19:34 VIDEÓ! Nem akármilyen vészkapust igazolhat záros határidőn belül az Arsenal, azt a Jens Lehmannt, aki öt szezonon keresztül őrizte az Ágyúsok hálóját 2008-as távozását megelőzően, és aki tavaly vonult vissza a profi labdarúgástól. Nem kizárt, hogy már a West Brom elleni keretben ott találjuk majd a nevét!
 
Bizarr döntést fontolgat Arsene Wenger 2011. március 13. 16:15 Wojciech Szczesny keddi ujjsérülése kisebbfajta pánikot okozott az Arsenalnál, Arsene Wenger azóta gondolkodik, ki legyen átmenetileg Manuel Almunia tartalékja. A legfrissebb hírek szerint elképzelhető, a francia menedzser egy veterán kapusban látja a megoldást …
 
Lúzer Lehmann bakiparádéja – videó! 2009. december 14. 14:29 Az őrületbe kergette játékostársait, szurkolóit és a klubvezetőket a múlt héten a Stuttgart 40 éves kapusa, Jens Lehmann. Kezdődött azzal, hogy a sztár nyíltan kritizálta Markus Babbel vezetőedző menesztését, megbüntették, majd újravizsgálatot kért. Az Unirea elleni BL-meccs közben a reklámtábla mögé bújva vizelt, aztán a hétvégi bajnokin kiállíttatta magát egy buta szabálytalanság miatt, és tizenegyeshez juttatta a Mainzot. Ez a svábok győzelmébe került. A meccs után egy szurkolóval is összetűzésbe került, ellopta a szemüvegét. Videós összefoglaló Lehmann őrült hetéről!
 
Meccs közben vizelt Jens Lehmann!- videó 2009. december 10. 22:21 Ritka jelenségnek lehettek szemtanúi azok a szurkolók, akik a Stuttgart-Unirea Bajnokok Ligája mérkőzésen nem a pályán zajló eseményeket, hanem az azon kívüli történéseket vizslatták. Az első negyedórában már 3-0-ra vezettek a németek, amikor a bal oldalon futott egy román támadás: az idegek megfeszültek, a koncentráció a tetőfokára hágott - Jens Lehmann azonban egy kicsit másképp értelmezte mindezeket. A svábok kapusa nemes egyszerűséggel meccs közben hagyta el őrhelyét, hogy a háló mögötti reklámtábla tövében könnyítsen magán. Franz Beckenbauer, korábbi német világbajnok a lefújás után úgy kommentálta a kissé gusztustalan, de vicces esetet, hogy reméli, Lehmann megkönnyebbült és most már jó neki.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu