Arsenal: nézd meg Lehmann visszatérését

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 31. 10:35
VIDEÓ! Három év kihagyás után a tartalékcsapat Wigan elleni 2-1-es veresége során lépett először pályára az Arsenal színeiben Jens Lehmann. A német veterán teljes 90 percet kapott, bár az Ágyúsok hivatalos oldala dicsérte, a Daily Mail újságírója, Philip Duncan csak annyit írt, ezzel a teljesítményével aligha győzte meg Arsene Wengert, hogy készen áll Manuel Almunia helyét átvenni. A felvételek inkább utóbbit igazolják!


 

“Jót tett nekem ez a mérkőzés. Keményen edzettem az elmúlt hetekben, nem volt gond a fizikumommal. Bár készen álltam a visszatérésre, de a valóság az, hogy nem voltam hozzászokva a három órás tréninghez, nagyon is megéreztem a hétvégén. Azóta belejöttem, egészen friss voltam! Nagyon vártam ezt a meccset, sajnos kikaptunk, nem vagyok túl boldog. Persze a lényeg, hogy tanuljon az ember a hibákból, rájöjjön mit kellett volna jobban csinálnia. "Az éles meccs egész más, mint az edzés, van apályán játékvezető, partjelző, és mindennek össze kell jönnie, hogy kilakuljon egy helyzet, vagy hogy a saját játékod játszhasd."

A Wigan lesgólja 1:30-tól, első találata 4:30-tól, Lehmann rosszul elsült csele 6:54-től, a második hazai gól 8:57-től, az Arsenal szépítő találata pedig 9:30-tól látható. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu