Lefejelte ellenfelét a válogatott védő

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 1. 14:35
Nem a mérkőzésen mutatott játékról marad emlékezetes a Vasas felkészülési mérkőzése a Vecsés ellen. Tóth Andrásnak, az angyalföldiek csapatkapitányának sportszerűtlen megmozdulása meghatározta az egész összecsapás képét. A válogatott bekk az első játékrész közepén lefejelte a vendégek csatárát, Lukács Bálintot. A sportnapilapnak adott nyilatkozata szerint a vecsésiek támadója az édesanyját szidta, ezért tette, amit tett.


Alapesetben a Szusza Ferenc Stadionban játszott volna bajnoki mérkőzést az Újpest ellen Mészöly Géza együttese, ám a Magyar Labdarúgó-szövetség meglepő és egyben érthetetlen döntése miatt elmaradt a meccs. A piros-kékek, hasonlóan a többi élvonalbeli csapathoz, felkészülési mérkőzést szerveztek. Az ellenfél pedig a több, korábban az NB I-ben is megfordult játékost a keretében tudó Vecsés volt.

 

Alig telt el 25. perc, máris olyan eseményt láthatott a néhány száz kilátogató szurkoló, amely nemhogy barátságos meccsre, de futballpályára sem való. Tóth András, a Vasas rutinos hátvédje - és egyben csapatkapitánya - egy gyors mozdulattal lefejelte Lukács Bálintot, a vendégek támadóját.

 

A válogatott védő a Nemzeti Sportnak úgy nyilatkozott, hogy a csatár az - egyébként súlyos beteg - édesanyját szidta, ezért vesztette el a fejét. A cikkben a vecsési játékos is megszólalt, beismerve bűnét. Kérdéses, milyen büntetés jár a magáról megfeledkező futballistának.

 

A mérkőzést egyébként a Vasas nyerte 2-0-ra Petar Divics és Sasa Dobrics góljaival. De ez marad meg a legkevésbé az ember emlékezetében a meccsről...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu