KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TÓTH ANDRÁS"
Orosz Péter félúton Angyalföld felé 2009. március 4. 14:21 Vancsa Miklós, a Vasas labdarúgócsapatának ügyvezetője honlapunknak adott nyilatkozatában túlzottan szigorúnak minősítette Tóth András kéthónapos eltiltását. A csapatkapitány a hétvégi, Vecsés elleni felkészülési mérkőzésen fejelte le Lukács Bálintot, aki orrcsonttörést szenvedett. Vancsa hozzátette, Orosz Péterrel, a görög OFI Krétától távozó gólerős támadóval még a szerdai napon tárgyalóasztalhoz ülnek.
 
Példát statuált az MLSZ a Vasas-védővel 2009. március 3. 21:24 Az MLSZ fegyelmi bizottsága két hónapig, egészen pontosan 2009. április 30-ig eltiltotta a labdarúgó mérkőzésektől Tóth Andrást, a Vasas futballcsapatának hátvédjét - olvasható a szövetség hivatalos honlapján.
 
Lefejelte ellenfelét a válogatott védő 2009. március 1. 14:35 Nem a mérkőzésen mutatott játékról marad emlékezetes a Vasas felkészülési mérkőzése a Vecsés ellen. Tóth Andrásnak, az angyalföldiek csapatkapitányának sportszerűtlen megmozdulása meghatározta az egész összecsapás képét. A válogatott bekk az első játékrész közepén lefejelte a vendégek csatárát, Lukács Bálintot. A sportnapilapnak adott nyilatkozata szerint a vecsésiek támadója az édesanyját szidta, ezért tette, amit tett.
 
A Vasas megtörné átkát a Fehérvár ellen 2008. november 1. 10:55 Tíz éve nem tudott győzni a Vasas együttese a Videoton, vagyis mai nevén a Fehérvár ellen a magyar labdarúgó-bajnokságban. Tóth András, az angyalfödiek csapatkapitánya a Sporthirado.hu-nak elmondta, szeretnék megtörni ezt a rossz sorozatot, amelyet csak úgy érhetnek el, ha folytatják az idén mutatott remek teljesítményüket. Az NB I 13. fordulójában, a szombati játéknap slágermeccse a két piros-kék egylet összecsapása lesz az Illovszky Rudolf Stadionban.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu