KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LUKACS_BALINT"
Lukács Bálint maratonsikere Szászföldön 2010. június 26. 08:17 Lukács Bálint, az LTV-Merida Racing hegyikerékpár versenyzője a hétvégét és az azt követő néhány napot a romániai Szász részen töltötte a kis magyar különítménnyel. Az utazás lényege az volt, hogy a magyar újságírók, kerékpár forgalmazók és versenyzők körében is népszerűsítsék románia ezen tartományát, ahol rohamosan fejlődő tradicionális faluturizmus vonzó hely lehet sokak számára.
 
A svájci menővel a Szilvás rövidtávon 2010. május 28. 21:58 Ma reggel érkezett meg Magyarországra a vasárnapi Caprine Maraton Szilvásvárad sztárvendége, a svájci Andreas Kugler, s nem vesztegettük az időt, délután már a versenypályán terheltük a pedált, a két nap múlva sorra kerülő 117 kilométeres távra a rövidtáv pályáján melegítve.
 
X2S terepduatlon montisokkal és futókkal 2010. április 12. 07:59 Elindult a terepsport szezon. A beígért rossz idő helyett napsütés és jókedv fogadta az Óbudára kilátogató sportolókat és nézőket a 3. Aquincum-Mocsara terepfesztiválon, amely a X2S 2010 sorozat első állomása is volt egyben. A pálya az idény első versenyének megfelelően könnyű, gyors és sok támadási, vetélkedési lehetőséget biztosított a versenyzőknek.
 
Lukács döntős a kapruni City-Cross-ban 2009. augusztus 8. 10:56 Rangos, nemzetközi City–Cross sprintversenyen ért el remek eredményt Lukács Bálint, az LTV-Merida Racing 19 éves versenyzője csütörtök éjszaka, a hegyikerékpározás egyik kultikus központjában, az ausztriai Kaprunban. A többnapos Bike Infection mountain bike fesztivál leglátványosabb versenyszámában Melts Andrással vettek részt a magyar színeket képviselve, és Bálint a döntőig jutott.
 
Lefejelte ellenfelét a válogatott védő 2009. március 1. 14:35 Nem a mérkőzésen mutatott játékról marad emlékezetes a Vasas felkészülési mérkőzése a Vecsés ellen. Tóth Andrásnak, az angyalföldiek csapatkapitányának sportszerűtlen megmozdulása meghatározta az egész összecsapás képét. A válogatott bekk az első játékrész közepén lefejelte a vendégek csatárát, Lukács Bálintot. A sportnapilapnak adott nyilatkozata szerint a vecsésiek támadója az édesanyját szidta, ezért tette, amit tett.
 
Benkó Barbara a vb helyszínén tesztel 2008. június 14. 17:24 Az idei hegyikerékpáros világbajnokságnak június 17. és 22. között az olaszországi Val di Sole ad otthont. A magyar kerekesek közül a tavalyi vb-n a juniorok között hetedik helyezést elért Benkó Barbara (LTV Merida Racing) már néhány napja az Alpokban teszteli a pályát. A Pekingre készülő Parti András (Trek Józsefhegyi SE) még a hétvégén a Kisnána Kupán áll rajthoz, számára az Eger melletti pontszerző viadal jelenti a vb-felkészülés utolsó állomását.
 
Buruczki győzelme az elit mezőnyben 2008. június 2. 10:03 Nemzetközi, UCI C2-es kategóriájú olimpiai crossz hegyikerékpár-verseny zajlott a Pilisben június első vasárnapján. A pontszerző viadalon - mely egyben a Magyar Kupa harmadik állomása is volt - a magyarok mellett többek közt osztrák, ukrán, szlovák és szlovén bringások álltak rajthoz. A Pilis Kupán az elit férfiak mezőnyében - és összetettben - Buruczki Szilárd (PCCC-Magellan-Adidas-X-iont) révén hazai siker született.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu