Lagerbäck: A siker receptje nálam van!

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 9. 15:47
Lars Lagerbäck tiszteli a magyar csapatot, ám cseppet sem tart a mieinktől, és úgy véli, szerdán sikerül két vállra fektetni a világbajnoki selejtezőcsoportból való továbbjutásra esélytelen ellenfelet. A svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a zártkapus edzést követő sajtótájékoztatón nem volt hajlandó elárulni, együttese a 4-4-2-es vagy a 3-5-2-es hadrendben játszik-e majd szerda este. Szerinte bármilyen formációt is választ, végül az ő fiai kerekednek felül.


 

- Sikerült már kidolgoznia a megfelelő taktikát, hogy ne ismétlődjön meg az Albánia elleni szégyen?

- Köszönöm kérdését, minden a legnagyobb rendben van. Gőzerővel készülünk, és már megfogalmazódott bennem, hogyan nyerhetnénk meg a soron következő mérkőzésünket.

- Elég sejtelmesen fogalmaz. Ez pontosan mit takar? Visszatér a csapat a korábban bevált 4-4-2-es hadrendhez, vagy a Tiranában csődöt mondott 3-5-2 mellett tette le a voksát?

- Az ilyen jellegű kérdésekre majd a mérkőzés után válaszolok.

- Nem túl bőbeszédű a mai napon. Egy kicsit részletesebben is kifejtené, mit tart a magyar csapat gyenge pontjának, és szerdán hol képes meglepni Svédország a szombaton Dánia ellen döntetlent elérő együttest?


- Magyarország kiváló erőkből áll, és igazi egységet alkotnak a játékosai, akik ráadásul technikai tudásukkal is komoly fejfájást okozhatnak védőinknek. A szombati összecsapásukat részletesen kielemeztük, és őszintén szólva, egy nagyon masszív együttest ismertem meg a magyar válogatottban. Egy-két kivételtől eltekintve jó teljesítményt nyújtottak a csapat tagjai, és kíváncsian várom, képesek lesznek-e átmenteni formájukat az újabb megmérettetésre. Ennek ellenére úgy vélem, Portugália és Dánia lesz mellettünk versenyben a továbbjutásért, ám kulcskérdés, ki hány pontot hullajt el az úgymond kiscsapatok ellen.


- Ki tudna név szerint is emelni valakit az ellenfél keretéből, akire mindenképpen érdemes lesz odafigyelni a szerdai találkozón?

- Ez maradjon az én és a játékosaim titka. A mai zártkapus edzésen olyan dolgokat gyakoroltunk be, amelyekre nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni élesben is, és remélem, sikerült kieszelnem a győzelemhez szükséges haditervet. Csattanós választ kapnak azok, akik kételkedtek képességeinkben az Albánia elleni kisiklás után, ezt garantálom.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu