Kútba esett a Milan első igazolása

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 18. 16:35
Mégsem igazol a Milanba a Porto balbekkje, a szenegáli származású, 22 éves Aly Cissokho! A váratlan fordulat szerdán következett be, a játékosnál az első orvosi vizsgálaton olyan fogbetegséget diagnosztizáltak, ami miatt a Milan újabb tárgyalást kezdeményezett, az első esztendőre csak kölcsönvette volna a játékost. Mádodszorra már nem jutott dűlőre egymással a két sztárklub.


Nagy felhajtás vette körül Milánóba érkezésekor Aly Cissokhót, akit a sportsajtó a Milan első nyári igazolásaként mutatott be szerte a nagyvilágban.

A védő talán már azon morfondírozott, milyen is az olaszországi légiósélet, a szerdai orvosi vizsgálaton azonban "fennakadt". Olyan fogproblémákat találtak nála, amely kihatással lehet izomműködésére, már aznap arról szóltak a hírek, veszélybe kerülhet átigazolása.

Nos, csütörtökön Adriano Galliani ügyvezető és azóta a Porto hivatalos honlapja is megerősítette, nem lesz a Milané a játékos.

A piros-feketék nem akartak kockáztatni, az első esztendőre csak kölcsönbe vitték volna Cissokhót. Ebbe még bele is ment volna a Porto, de az árban másodszorra már nem tudtak megegyezni.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu