Körvonalazódik az új Inter-edző

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 24. 12:08
Massimo Moratti úgy véli, nem tragédia, hogy José Mourinho valószínűleg a Real Madridhoz távozik, és tiszteletben tartja a portugál döntését. Az Internazionale elnöke elismerte, Szinisa Mihajlovics is a jelöltek között van, ami az utódlás kérdését illeti.


 


José Mourinho a hírek szerint kedden aláír a Real Madridhoz, emiatt azonban nem dől össze a világ Massimo Moratti szerint.

„José kihívásként tekint a madridi szerepvállalásra, nála ez nem a pénzről szól. Be akarja bizonyítani, hogy világ bármelyik csapatánál megállja a helyét” – nyilatkozta az Inter elnöke.

Moratti elárulta, két vagy három jelölt közül kerül ki az Inter új edzője, és elismerte, egyikük a klub egykori játékosa, Szinisa Mihajlovics.

„Erős egyénisége van, és a játékosok tisztelik. Nagyra becsülöm, igen jó kapcsolatot ápolunk. De ő csak az egyik jelölt, közel sem biztos, hogy ő irányítja majd a csapatot. Őszintén mondom, még nem született döntés.”

A szerb szakember jelenleg a Cataniánál ténykedik, de korábban ült a Bologna kispadján is. Sőt segédedzőként az Internél is megfordult, amelyben 2004 és 2006 között futballozott.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu