KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZINISA_MIHAJLOVICS"
Mihajlovics megegyezett a Samppal 2013. november 14. 11:18 Szinisa Mihajlovics veheti át a Sampdoria vezetőedzői posztját a hétfőn menesztett Delio Rossitól - értesült a helyi sajtó. A szerb szövetségi kapitánynak már csak hazája szövetségével kell tárgyalnia a szerződésbontásról, a genovai klubbal ugyanis mindenben megegyezett.
 
Mihajlovics a szerb kapitány 2012. május 21. 17:36 Szinisa Mihajlovicsot nevezték ki a szerb labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányává. A 43 éves szakember, aki hétfőn két évre szóló szerződést kötött a szövetséggel, a sikertelenül megvívott Eb-selejtezők után októberben menesztett Vladimir Petrovicot követi a poszton.
 
Mihajlovicsot kirúgták, Rossi az új edző 2011. november 8. 11:34 Szinisa Mihajlovics ideje kitelt a Serie A tabellájának 13. helyén szerénykedő Fiorentinánál, a helyét Delio Rossi veszi át. Az 51 esztendős szakember a szerződés szerint a 2012/2013-as szezon végéig lesz a firenzei csapat vezetőedzője.
 
Fiorentina: Dunga, Leonardo? 2010. október 19. 10:36 Amennyiben a Fiorentina nem győzi le a következő bajnoki fordulóban a Barit, kihajítják a jelenlegi vezetőedzőt, Szinisa Mihajlovicsot.
 
Egykori Inter-sztár a Fiorentina edzője 2010. június 3. 23:02 Amit már napok óta sejteni lehetett, most nyilvánossá, vált, Szinisa Mihajlovicsnak hívják a Fiorentina új edzőjét.
 
Megvan Mihajlovics utódja 2010. május 30. 20:13 Nem sokat késlekedett az új edző megnevezésével a Catania Calcio, a legutóbb a Sienát irányító Marco Giampolo lép a múlt héten távozott Szinisa Mihajlovics helyébe.
 
Körvonalazódik az új Inter-edző 2010. május 24. 12:08 Massimo Moratti úgy véli, nem tragédia, hogy José Mourinho valószínűleg a Real Madridhoz távozik, és tiszteletben tartja a portugál döntését. Az Internazionale elnöke elismerte, Szinisa Mihajlovics is a jelöltek között van, ami az utódlás kérdését illeti.
 
BL-győztes legenda a Catania kispadján 2009. december 8. 09:25 A gyenge bajnoki szereplés miatt a Catania vezetősége azonnali hatállyal menesztette Gianluca Atzori vezetőedzőt, helyére a Bologna áprilisban kirúgott trénerét, Szinisa Mihajlovicsot nevezete ki. Az eddigi szakmai főnök tevékenysége a Siena elleni 3-2-es vereséggel zárult. Így a Catania a 19. helyen áll, csak legutóbbi ellenfelét előzi meg.
 
Ibra bombájától hangos Barcelona 2009. október 27. 20:18 Ahogy azt a Barcelona szurkolói várták, Zlatan Ibrahimovic nyári átigazolása nagy durranásnak bizonyult. Valósággal berobbant a katalán FC Barcelona sztárcsapatába, a Zaragoza elleni duplájával már hét meccs, hét gól a mérlege. A katalán sajtónak úgy nyilatkozott, meccsről meccsre fejlődik, közel harmincméteres bombagóljáról is elárult egy-két titkot.
 
Kirúgta Mihajlovicsot a Bologna 2009. április 14. 12:59 Menesztette az olasz élvonalban szereplő Bologna labdarúgócsapata Szinisa Mihajlovics vezetőedzőt.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu