Koltai is meghívót kapott Koemantól

Szerző: shLétrehozva: 2008. május 19. 00:16
Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya meghívta a görögök és a horvátok ellen készülő bő keretébe Koltai Tamást. A győri középpályás hétfőn csatlakozik a Gödön készülő nemzeti csapathoz.


A szövetségi kapitány által korábban kijelölt huszonnégy játékoshoz csatlakozik a 21 éves Koltai Tamás, aki a 2007-2008-as szezonban mutatkozott be az NB I-ben.

 

„Még mindig nem tudok szóhoz jutni, vasárnap este telefonon tudtam meg, hogy holnap csatlakoznom kell a gödi edzőtáborban készülő válogatotthoz. Nagyon-nagyon örülök, minden futballista erről álmodik, álmodozik, de ezt nem mertem remélni.”- mondta el Koltai a meghívóval kapcsolatban.

 

„Nemrég még azért izgultam, hogy bekerüljek az NB I-es keretbe, végül be is mutatkozhattam a nagycsapatban: Ligakupa, Magyar Kupa, sőt bajnoki mérkőzésen is, és még gólokat is sikerült rúgnom. Bár nem mindig ment úgy a játék, ahogy elképzeltem, de már így is felejthetetlen volt számomra ez az idény, de ez a hír, tényleg felfoghatatlan.”

 

„Ezúton is szeretném megköszönni az összes edzőmnek, köztük Klement Istvánnak és Egervári Sándornak és persze a családomnak, hogy hittek bennem és támogattak, mindent megteszek, hogy úgy sikerüljön szerepelnem a válogatottban, hogy büszkék lehessenek rám!” – nyilatkozta a középpályás a klub honlapján.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu