KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOLTAI TAMÁS"
Vérveszteség: Dzsudzsák nem játszhat! 2010. március 1. 12:41 Sérülés miatt nem léphet pályára a magyar válogatott szerdai, oroszok elleni barátságos mérkőzésén Dzsudzsák Balázs. A középpályás csapata, a PSV Eindhoven legutóbbi bajnokiján sérült meg, így Erwin Koemannak más megoldást kell találnia a baloldalra. A holland szövetségi kapitány először Halmosi Pétert szemelte ki, ám a Haladás játékosa belázasodott. A vészmegoldás az Újpest ellen két gólt vágó győri Koltai Tamás lett.
 
Labdarúgás, NB I: a győri Koltai iránt érdeklődik az olasz Genoa 2008. szeptember 2. 10:13 A Győri ETO FC csapatában játszó fiatal Koltai Tamás iránt érdeklődik az olasz Genoa együttese. A remek formában játszó középpályás a hétvégén gólt szerzett és gólpasszt adott a Honvéd ellen, így ha továbbra is a csapata egyik legjobbja, akkor könnyen Olaszországba kerülhet.
 
Koltai is meghívót kapott Koemantól 2008. május 19. 00:16 Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya meghívta a görögök és a horvátok ellen készülő bő keretébe Koltai Tamást. A győri középpályás hétfőn csatlakozik a Gödön készülő nemzeti csapathoz.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu