Vérveszteség: Dzsudzsák nem játszhat!

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 1. 12:41
Sérülés miatt nem léphet pályára a magyar válogatott szerdai, oroszok elleni barátságos mérkőzésén Dzsudzsák Balázs. A középpályás csapata, a PSV Eindhoven legutóbbi bajnokiján sérült meg, így Erwin Koemannak más megoldást kell találnia a baloldalra. A holland szövetségi kapitány először Halmosi Pétert szemelte ki, ám a Haladás játékosa belázasodott. A vészmegoldás az Újpest ellen két gólt vágó győri Koltai Tamás lett.


Dzsudzsák Balázsnak jól indult a hétvégéje. A Waalwijk ellen gólt és gólpasszt adott, a PSV pedig 5-1-re kiütötte a kiscsapatot. A magyar játékos aztán a mérkőzés hevében megsérült. Olyannyira, hogy nem játszhat az oroszok elleni barátságos találkozón. Igaz, az MLSZ tájékoztatása szerint a telki edzőtáborban azért megjelenik majd.

Koeman első körben Halmosi Pétert, a Haladás télen hazatért középpályását akarta meghívni helyette, ám a balszélső belázasodott, így ő sem lehet majd ott a gyepen Győrben.

Nem úgy Koltai Tamás! Úgy tűnik, a fiatal futballistának sokat ért az Újpest ellen szerzett két gólja! Igaz, a Rába-partiak játékosa nem lesz teljesen újonc a keretben, hiszen a holland szakember anno, a görögök elleni mérkőzésen már bevetette egyszer.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu