Koeman: Későn ébredt a Debrecen

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 26. 14:06
A helyszínen tekintette meg a Debrecen-Liverpool Bajnokok Ligája-csoportmeccset a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Erwin Koeman szerint az első félidőt odaadtuk az ellenfélnek, s csupán a másodikban kezdett el futballozni a magyar bajnoki aranyérmes.


„A második félidőben szállt be a meccsbe a Debrecen - mondta az nb1.hu-nak a holland szakember. – Ekkor kisebb volt a különbség a csapatok között, és a hazaiak előtt is adódtak lehetőségek, különösen az utolsó percben állt közel a Loki a gólszerzéshez.”

„Amíg a debreceniek nem tudtak betalálni, az angolok az egyik helyzetüket gólra váltották - ez volt az, ami ezen a találkozón döntőnek bizonyult. A legfőbb különbség azonban nem ebből adódott: a Liverpool a Premier League-ből érkezett, és az ottani iramhoz szokott hozzá, míg a Debrecen a magyarországi mérkőzéseken edződik.”

A holland szakember hozzátette, a fejlődéshez minél több ilyen találkozóra van szükség, mind a Loki, mind a válogatott számára: fontos, hogy a nemzeti csapat játékosai hétről-hétre olyan mérkőzéseken játsszanak, ahol nagy sebességgel folyik a játék.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu