Kiütötték Berlusconi fogait! - videó

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 13. 21:49
Váratlan és igen kegyetlen támadás áldozata lett Silvio Berlusconi, az olasz labdarúgó-bajnokságban jelenleg második AC Milan tulajdonosa. Az olasz miniszterelnököt annyira felpofozták, hogy szó szerint orrán-száján folyt a vér, az akcióban két fogát is elveszítette. Az eset után a mentálisan labilis tettest letartóztatták.


Kórházba szállították és 24 órás megfigyelésre bent is tartják Silvio Berlusconit. A Milan mindenesét egy milánói téren megtartott nagygyűlést követően támadta meg a pszichológiai kezelés alatt álló 40 esztendős férfi. A miniszterelnököt autogramosztás közben csapták ököllel arcon.

„Jól vagyok, jól vagyok!” - mondogatta Berlusconi, miközben a testőrök összeszedték és azonnal a kocsihoz segítették. A támadás olyan „jól” sikerült, hogy a presidente arcát karcolások tarkították, szája felrepedt és két foga is kiesett.

Berlusconi nem volt elég körültekintő, hiszen a márciusi önkormányzati választások kampányindítója alatt többször kifütyülték és be is szóltak neki - ettől függetlenül az embrek közé ment. Egyikük sajnos elragadtatta magát.

A támadás:

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu