Háború a szezon műesése miatt!

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 10. 12:54, Utolsó módosítás: 2009. november 11. 17:35
Óriási botrányt kavart Angliában David N'gognak, a Liverpool pelyhes állú francia csatárának látványos műesése, amellyel kulcsfontosságú büntetőt harcolt ki, az ebből szerzett góllal egyenlített a Pool a Birmingham elleni hétfői találkozó hajrájában. Az angol szövetség megváltoztatná a szabályokat, a bírói testületnél válságstáb ül össze.


Hadjáratot indít az Angol Labdarúgó-szövetség a szimulánsok ellen, elég volt a műesésekből, a svindliből - summáznak brit lapok azután, hogy újabb meccset befolyásolt döntően egy játékos színészi teljesítménye hétfő este. David N'Gog hatalmas lendülettel tört be balról a kapu elé, majd Lee Carsley mellett úgy eldobta magát, hogy az alapvonalon túl nyekkent.

Korábban Eduardo szerzett magának néhány ellenséget Skóciában azzal, hogy a Celtic elleni győztes BL-selejtezőn műeséssel harcolt ki tizenegyest az Arsenalnak, amelyet értékesítettek is. 

A jövőben arra lehet számítani, hogy az FA a FIFA-val nagy egyetértésben vasököllel sújt le hasonló esetekben, és a korábbiaknál jóval nagyobb jelentőséget tulajdonít a televíziós felvételeknek.

Az ominózus büntetőt megítélő játékvezetőnek, Peter Waltonnak rendkívüli testületi ülésen kell felelnie tettéért, valószínű, hogy egy mérkőzésre a másodosztályba száműzik, vagy negyedik játékvezetőként vetik be a Premier League-ben.

NGOG MŰESÉSE

SZÉGYELLNÉM MAGAM N'GOG HELYÉBEN

Lee Carsley, a Birmingham City bekkje az ESPN-nek nyilatkozott arról, hogy nagy esélyt szalasztottak el, hiszen ha a játékvezető nem fújja be David Ngog egyértelmű műesését, csapata mindhárom pontot elvihette volna az Anfield Roadról.

"A Liverpool kissé rossz passzban van mostanában, mi tudtuk ezt és meglepetést szerettünk volna szerezni. Csalódott vagyok amiatt, hogy nem sikerült mindhárom pontot megszereznünk - mondta a hátvéd. "Ngog nagyon fiatal és gyors, könnyen lerázott. Valójában a közelében sem voltam, amikor feldobta magát, ez egy vicc volt, hozzá sem értem."

"Biztosan van családja. Amikor én hasonló dolgot tettem fiatal koromban, mindig féltem hazamenni. Remélem, hogy megtanítják a tiszteletre a hozzá hasonló ifjoncokat és jó példát mutatnak nekik, mert ez egy kirívó esete volt a csalásnak."

"Ezért nagyon csalódott vagyok, hiszen a három pont megszerzése nagyon fontos egy ilyen erős bajnokságban. Két pontot itthagytunk."


 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu