Király nyert, Dzsudzsák szomorkodott

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 5. 11:25
Dzsudzsák Balázs lebiggyesztett szájjal kezdett bele keddi sajtótájékoztatójába, az újságírók éppen megijedni készültek, amikor az Anzsi középpályása elárulta a titkot: "Semmi különös, kikaptam footgolfban, ezzel egy fogadást is elvesztettem." El van a gyerek, ha játszik - nos, a finnek elleni jövő keddi utolsó Eb-selejtezőre hangoló játékosok játszottak, Király Gáborról pedig kiderült, nemcsak a kapu előtt király.


Az október 11-i, finnek elleni Eb-selejtezőre készülő válogatott tagjai a kisoroszi golfpályán versenyeztek egymással.

A kerettagok a Magyar Golf Klub pályáján próbálták ki a footgolf nevű új sportágat, amelynek lényege, hogy egy golfpályán kell minél kevesebb rúgásból a lyukba juttatni egy focilabdát. A játék végén az egyéni- és a csapatversenyben is eredményt hirdettek: a legkevesebb rúgásból Király Gábor talált a lyukba, míg a csapatok versenyében a Koman Vladimir-Korcsmár Zsolt-Bogdán Ádám-Stieber Zoltán összetételű négyes győzött.

A footgolfozás után a sajtó rendelkezésére álltak a játékosok és a szakmai stáb tagjai. A mai délelőtt legjobb híre az volt, hogy kiderült: a Dzsudzsák Balázst megvizsgáló orvosi stáb tagjai engedélyezték a szélső számára az edzéseket, ami azt jelenti, hogy a válogatott kulcsembere minden bizonnyal - Egervári Sándor szövetségi kapitány szerint 20-30 percre - pályára léphet jövő kedden, a finnek elleni Eb-selejtezőn.

Juhász Roland elmondta: akárhogyan is alakul a pénteki finn-svéd meccs, jövő kedden kötelező a győzelem.

"Nagyon figyeljük a finnek és a svédek meccsét, de akár nyernek a svédek akár nem, nekünk mindenképpen győzni kell a hazai mérkőzésünkön. Akárhogyan alakul a csoport végeredménye, ha tíz meccsből huszonegy ponttal tudunk zárni, akkor büszkék lehetünk a teljesítményünkre, mert ez a szereplés mindenképpen előrelépés a korábbi eredményekhez képest - fogalmazott a védő.

mlsz.hu
Dzsudzsinak legközelebb talán sikerül Fotó: mlsz.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Dzsudzsák Balázs meggyógyult!
Hétfőn Telkiben találkoztak a Finnország elleni Európa-bajnoki mérkőzésre készülő válogatott keret tagjai. Jó hír, hogy Egervári Sándor szövetségi kapitány friss blogbejegyzésében elárulta: Dzsudzsák Balázs is jelezte, teljesen...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu