Kezdődik a Benítez-éra a BL-győztesnél

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 6. 17:15
"Okos, felkészült, a fontos meccseken sohasem hibázik. Ötször legyőzte Mourinhót!" - nyilatkozta a Corriere dello Sportnak Massimo Moratti az Inter következő edzőjéről, nem nehéz kitalálni, hogy Rafael Benítezről beszélt. Hétfőn találkozik Marco Branca és a spanyol szakember (lehet, hogy Moratti is jelen lesz), a tárgyalás már csak formalitás lesz, három évre ír alá kedden, évi hétmilió euró lehet a fizetsége.


Massimo Moratti már nem titkolja, ki veszi át a karmesteri pálcát Mourinhótól: a Special One egyik mumusa, a Liverpoolt a napokban elhagyó Rafael Benítez lesz az.

Az új Inter a hétfői napon születhet meg, nem csak Benítez szerződése, hanem néhány átigazolási célppont megszerése is napirendi pont lez. Mascheranóról, Kuytről, Gerrardról, illetve Cavaniról beszélnek.

A Juventus és a Roma alaposan megerősödhet a nyáron, a Milan terveiről csak annyit tudni, egy világklasszist mindenféleképpen igazolnának. Benítez tehát felkötheti a gatyaszárat, arról nem is beszélve, hogy a BL-ben is a címvédés az elvárás a fekete-kékekkel szemben.

A szerződés szentesítésére kedden kerülhet sor, Benítez évi tízmillió eurót kért, de hétmillióval meg kell elégednie, három plusz egy évre költözik Milánóba.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Benítez 48 órán belül az Interé lehet
Gyorsan pörögnek az események a Bajnokok Ligája-győztesnél. Alig néhány nappal azután, hogy az Intert Európa trónjára vezető José Mourinho a Real Madridhoz igazolt, az együttes források szerint 48 órán belül kinevezi új...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu