Benítez 48 órán belül az Interé lehet

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 5. 10:36
Gyorsan pörögnek az események a Bajnokok Ligája-győztesnél. Alig néhány nappal azután, hogy az Intert Európa trónjára vezető José Mourinho a Real Madridhoz igazolt, az együttes források szerint 48 órán belül kinevezi új vezetőedzőjét, aki nem lesz más, mint a Liverpooltól távozott Rafael Benítez.


A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, a kék-feketék lassan, de biztosan közelítenek a megegyezés felé a spanyol szakemberrel. A spanyol jelenleg Szardínián nyaral és a hírek szerint Massimo Moratti elnök személyesen keresi fel a trénert, hogy véglegesítsék szerződését.

A lap hangsúlyozza, az Inter nem szeretne semmit elkapkodni, de ha minden jól megy, Benítez két napon belül a San Siróban talál új otthonra. Egy biztos, egykori játékosának, Javier Mascheranónak tetszene a döntés.

„Csak egy olyan ember, mint Benítez veheti át Mourinho szerepét – kezdte a középpályás. – Nagyszerű edző és győztes típus. Jót tesz neki az olasz közeg, mert ott komoly taktikai harc folyik a pályán, az Inter helyében örülnék, hogy ilyen jó szakember van a láthatáron."

Az argentinnak a lap természetesen feltette a kérdést, mi lenne ha...

„Hogy vele tartsak? Fogalmam nincs a jövőmről, kitűnő éveket töltöttem Benítezzel, az én játékom az ő játéka" – zárta rövidre Mascherano, akit az utóbbi időben a Barcelonával boronálnak össze.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Nocsak, kire fáj ismét a Barcelona foga?
Egy már feledésbe merült történetet elevenített fel csütörtökön az El Mundo Deportivo, amely tudni véli, hogy a Barcelona hamarosan megkörnyékezi a Liverpool középhátvédjét, Javier Mascheranót....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Távozott Benítez, Gerrard is mehet
Rafael Benítez, az FC Liverpool labdarúgócsapatának spanyol vezetőedzője hat év után elhagyja az együttest. "Rafa örökké a Liverpool történelmének része lesz azt követően, hogy egy drámai döntőben megnyerte a Bajnokok Ligáját,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu