Ketten visszatérnek a vergődő Juvéba

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 22. 13:47
Rémálom, amit a Juventus az elmúlt időszakban az olasz bajnokságban és a nemzetközi hadszíntéren művel. Ott ütik-verik őket, ahol érik, rengeteg gólt is kapnak a torinóiak. Jó az öreg a háznál, de azért Antonio Chimenti sem az igazi a kapuban. Csütörtökön a Napolival meccsel az Öreg Hölgy - Alex Manningerrel és Giorgio Chiellinivel a csapatban.


Nápolyban vár kőkemény feladat a haldokló Juventusra, amely az elmúlt hét végén Genovában kapott ki 1-0-ra, miután csütörtökön 3-1-es előnyről képes volt kiesni Gera Zoltán Fulhamje ellen az Európa-ligában.

Megfejthetetlen, mi történik Torinóban, mert a csapat nem ennyire gyenge. Mégis, az eredmények azt bizonyítják, valami nem stimmel. Se kapus, se védelem, se csatársor. És a középpálya is gyengélkedik, Diegóval az élen.

Egyszóval ráfér egy kis szerencse a Juvéra - már amennyire azt lehet mondani arra, ha két sérüléséből felépült „nagyobb” név csatlakozik a kerethez. Olasz értesülések szerint Manninger foglalja majd el a kapu előtti területet, míg Chiellini a védelem közepén szállhat be a San Paolóban.

A hátvéd a Juve Fiorentina elleni 2-1-es sikere után szenvedett combsérülést, míg a hálóőr rá egy hétre járt ugyanígy.

A Napoli három pontra áll a hatodik Juve mögött, ezért a hétközi összecsapás létfontosságú lesz mindkét fél számára az európai kupaindulást illetően.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu