KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GIORGIO CHIELLINI"
Buffon és Chiellini is hosszabbított! 2014. november 20. 13:20 A kapus Gianluigi Buffon 2017-ig, a védő Giorgio Chiellini pedig 2018-ig meghosszabbította szerződését az olasz labdarúgó-bajnokságban címvédőként listavezető Juventusnál.
 
Chiellini nem utazik a vb-re? 2014. május 13. 13:19 Veszélybe került Giorgio Chiellini világbajnoki szereplése az után, hogy a Serie A fegyelmi bizottságától három mérkőzésre szóló eltiltást kapott könyöklésért.
 
Tévez: Példakép lennék? 2013. október 28. 10:41 Az olasz labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában a címvédő Juventus hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Genoa gárdáját, és így próbálja tartani a lépést a továbbra is hibátlan AS Romával. A csapat válogatott védője, Giorgio Chiellini szerint az agresszivitásuk volt az, ami döntött, az egyik gól szerzője, Carlos Tévez pedig csak segíteni akar állítólag válságban lévő csapatán.
 
Most már iparkodnia kell a Juvénak 2013. október 24. 09:36 Carlo Ancelotti, a tegnapi, Juventus elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen már a Barcelona elleni El Clásicóra hangoló Real Madrid trénere szerint Giorgio Chiellini kiállítása valóban az egész játékost megváltoztatta, bár azt nem kommentálta, hogy a Juventus védőjének kiállítása jogos volt-e. Csak annyit tett hozzá, hogy a meccsen öt játékvezető van, ha pedig ők úgy döntenek, hogy ki kell állítani valakit, akkor azt mindenkinek el kell fogadni
 
Újra megsérült Chiellini 2013. április 12. 19:45 Ismét megsérült Giorgio Chiellini, a Juventus 28 éves, olasz válogatott hátvédje. A pénteki edzésen húzódott meg a térdszalagja, előreláthatólag két hetet kell kihagynia, ami azt jelenti, hogy nem csak a hétfői Lazio-Juventus bajnokiról, hanem egy másik rangadóról, a jövő hétvégi Juve-Milanról is hiányozni fog.
 
40 napra lesérült Chiellini 2012. július 5. 14:55 Sérülés árnyékolja be az olasz válogatott védő Giorgio Chiellini felkészülését. Combizomhúzódásából csak augusztus elején épülhet fel, ami azt jelenti, hogy veszélybe került játéka az Olasz Szuperkupán (augusztus 11., Juve-Napoli, Peking) és az Olaszország-Anglia barátságos mérkőzésen (aug. 15., Bern).
 
Chiellini nem játszhat Anglia ellen 2012. június 20. 20:57 Legtapasztaltabb védője, Giorgio Chiellini nélkül kénytelen kiállni Olaszország futballválogatottja az angolok ellen, az Európa-bajnokság vasárnap rendezendő negyeddöntőjén.
 
Chiellini kihagyhatja a negyeddöntőt 2012. június 19. 14:46 Bizonytalanná vált Giorgio Chiellini szereplése az olaszok Európa-bajnoki negyeddöntőjében, amelyet vasárnap rendeznek, és ahol Franciaország, Anglia vagy esetleg Ukrajna lesz az ellenfél.
 
Chiellini felépül, Barzagli hosszabbít 2012. május 15. 19:03 Nem kell aggódnia Giorgio Chiellininek, a Juventus labdarúgójának, aki háromhetes kihagyása után június 10-én már pályára léphet Spanyolország ellen Gdanskban, az Európa Bajnokságon.
 
„Nem megyek a Real Madridba!” 2011. május 13. 17:06 A Real Madriddal összeboronált Giorgio Chiellini tiszta vizet öntött a pohárba, és leszögezte: sehova sem akar menni a Juventustól.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu