KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALEX MANNINGER"
Sokkoló hírek a Juve háza tájáról 2010. október 31. 21:05 Sokba került a Milan elleni idegenbeli siker a Juventus labdarúgócsapatának. De Ceglie és Martínez is hónapokra a partvonalon kívülre szorul.
 
Újabb kapussérülés a Juventusnál 2010. július 14. 16:34 Meghúzódott Alex Manninger vádlija, a Juventus osztrák válogatott kapusa három hétre dőlt ki - értesült a Sky Sport Italia.
 
Ketten visszatérnek a vergődő Juvéba 2010. március 22. 13:47 Rémálom, amit a Juventus az elmúlt időszakban az olasz bajnokságban és a nemzetközi hadszíntéren művel. Ott ütik-verik őket, ahol érik, rengeteg gólt is kapnak a torinóiak. Jó az öreg a háznál, de azért Antonio Chimenti sem az igazi a kapuban. Csütörtökön a Napolival meccsel az Öreg Hölgy - Alex Manningerrel és Giorgio Chiellinivel a csapatban.
 
Istenítik a játékosok a Juve új edzőjét 2010. február 26. 15:13 El vannak ájulva Alberto Zaccheronitól a Juventus játékosai. A Ciro Ferrara helyére január végén kinevezett olasz vezetőedzőt géniusznak és megmentőnek titulálják Torinóban. Tény, az új seprű valóban jól seper, az 56 esztendős szakemberrel hat meccsből egyszer sem kaptak ki a Zebrák. Csütörtökön pedig az Európa-ligában is továbbjutottak.
 
Serie A: Alex Manninger hivatalosan is a Juventusé 2008. augusztus 5. 15:25 A Juventus labdarúgócsapata hivatalosan is bejelentette, Alex Manninger Torinóban folytatja pályafutását.
 
Serie: Alex Manninger az Udinese gárdájához szerződött 2008. július 16. 22:17 Az Udinese labdarúgó-csapatához szerződött Alex Manninger, osztrák válogatott kapus, aki legutóbb a Sienában szerepelt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu