Kellemes karácsonyi meglepit akar a Loki

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 8. 16:46
Három meghatározó embere nélkül kelt útra a Debrecen a labdarúgó Bajnokok Ligája utolsó csoportmeccsére, Lyonba. A magyar aranyérmes klubmenedzsere, Herczeg András annak reményében küldi szerdán harcba fiait, hogy azok meglepik majd az ellenfelet, no, és a magyar szurkolókat.


Egyelőre csak halkan, maguk között hangzott el a „meglepetés” szó a Loki Lyon elleni franciaországi összecsapása előtt. A magyar aranyérmes utolsó BL-fellépése előtt pont(ok)ra éhesen, de sajnos Vukasin Polekszics, Leandro és Rudolf Gergely nélkül utazott el a gall szupercsapathoz.

Herczeg András nehéz találkozóra számít, ettől függetlenül optimista, és a karácsonyfa alá egy szép búcsú emlékét, mondjuk egy döntetlent képzelne el a csoportból már továbbjutott rivális ellen.

„A Lyon az eddigi szereplésével bebizonyította, hogy nagyon komoly csapat, nem véletlenül harcolta ki elsőként a továbbjutást a BL-ben – nyilatkozta a Loki honlapjána hadvezér. - Ettől függetlenül nagyon komolyan veszik majd a találkozót, ezért a legjobb tudásunk szerint kell játszani, mert a franciák hazai pályán még nagyobb nyomás alatt tartanak majd minket, mint a budapesti mérkőzésen.”

„Nem mi vagyunk az esélyesek, de nagyon jó lenne, ha kellemes meglepetést tudnánk szerezni ezen az utolsó összecsapáson, nem csak eredményben, hanem játékban is. Sajnos Leandro, Rudolf és Polekszics sérültek, nélkülük lépünk majd pályára.”

„Abban bízom, hogy akik a helyükön játszanak, jól megoldják a feladatot, mint ahogy tették a bajnoki mérkőzéseken is. Az utóbbi hetek jó szereplésének köszönhetően érezhetően jobb lett a hangulat. Van még hátra három mérkőzés, szeretnénk mindegyiken jól teljesíteni, de amúgy is mindig ezzel a céllal lépünk pályára.”

A Lyon-Debrecen mérkőzést a SportHíradó szerdán 20.45-től ÉLŐben közvetíti.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu